The CityGirl

Heja Norge!

Man ved ligesom bare, at der er lagt op til det helt store, når Jesper Steinmetz har frisket selvbruneren op og bleget tænderne ekstra meget. Når Jesper Steinmetz selv er HELT oppe og ringe på Jesper Steinmetz-barometeret, så kan det kun blive godt.
20120227-131704.jpg
Men ingen selvbruner og tandblegning uden forhindringer, måtte vi sande, da jeg erfarede, at fucking Yousee havde kappet min (og 700.000) andres adgang til TV2 Film. Jaja, bevares, det havde de gjort 1. januar, men man ser jo kun den kanal til Oscar uddelingen.

Helt i panik over at blive henvist til Norge, og en vis skepsis over, at det simpelthen ikke kunne passe, rodede jeg rundt i noget panik og vrede og var millimeter fra at ringe til Yousee og forlange at de pronto gav mig TV2 Film tilbage. Men droppede det. Miss Cool havde ja-hatten på, og mente ikke at det gjorde så meget at se det på Norge.

Men hun vidste selvfølgelig heller ikke, at vi skulle se FilmBonanza med norske “eksperter”, som lidt så ud som om, at de hellere ville skære i sig selv.

20120227-131732.jpg

Undtagen hende her, som havde fundet et prom-dress frem og var helt oppe at køre over begivenhederne. Med undtagelse af det indslag, hvor hun havde glemt at tisse af inden,  og stod og lavede små hop på stedet. Det var lige før at det var synd for hende.

20120227-131806.jpg

 Og så lige stakkels Birger, så ikke rigtig måtte være så meget på, som Inger Merete, der bare lignede en der trængte til at blive knaldet ordentlig igennem, og ham den anden med de meget smalle skuldre og store hoved, med store tænder, som bare var virkelig, virkelig norsk.

20120227-131842.jpg
Det var virkelig meget op ad bakke med de der nordmænd – for det var lidt som om de ikke rigtig havde forstået konceptet med at de skulle holde seerne igang i pauserne. Og det gør det jo heller ikke nemmere, når man er så træt, at ens hjerne slet, slet ikke kan overskue at finde ud af hvad de siger på norsk. Faktisk gør det en lille smule ondt i hjernen, når man er træt og er tvangsindlagt til norske, absurd kedelige mennesker, som man på en sær måde, bliver nødt til at heppe på, fordi det er den eneste adgang til Oscar.

Så det var ganske overraskende, at Miss Cool og jeg holdt os vågne hele vejen igennem showet, når nu Norge havde gjort alt for at lægge os i seng. Det var bare mod all odds.

Og Yousee: Jeg glæder mig til at give jer fingeren om en måned! I får mig sgu aldrig som kunde igen! Ikke når I tager Jesper Steinmetz og alle de andre fra mig på den måde, og bare stikker mig norsk fjeld-tv!

Categories: tv

På den grønne gren » « En kold tyrker på Ikea

6 Comments

 1. Det er sååååå irriterende, for det er jo den eneste grund, der er til at se TV2film! Nu er din anmeldelse så nok det der gør at jeg ikke flipper helt ud når min crap yousee boks sikkert ikke har valgt at optage fra NRK1. Yousee er tv-udbydernes ækvivalent til en golddigger: Kun ude efter dine penge, deltager i forholdet efter forgodtbefindende og er der med garanti ikke når man mest har brug for det. Det er sgu ikke sært, der ikke er plads til en IRL kæreste……

  • Lige i den her sag ville jeg nu nok sige, at det er TV2, der er golddiggeren. Jeg synes, det er helt fint, at YouSee ikke giver TV2 lov til bare at blive ved med at oprette flere betalingskanaler, som de så kan flytte det samme indhold rundt mellem. Før TV2 Film blev opfundet, blev der også vist Oscar-uddeling; dengang var det bare på TV2’s hovedkanal. Hvorfor mon det ikke er dér mere?

   I giver jo sådan set selv en god grund til, at det var fornuftigt af YouSee at tage TV2 Film af: I ser den kun, når der er Oscar-uddeling, men I ville have skullet betale til den hele året, hvis den havde været der.

  • The CityGirl

   27. februar 2012 — 19:23

   @Miws: Altså selve showet var ok – det var kun nordmændene der trak det hele langt, langt ned… Så jeg håber da at boksen har optaget skidtet og så kan du jo bare spole henover Norge. Åhhh, hvem der bare havde kunne spole henover Inger Merete og Vegard i går…..!

   @Ulrik: I bund og grund synes jeg også det er helt hen i vejret TV2 ikke bare selv viser den – det er jo bare genudsendelser af Venner der skal vige pladsen mellem midnat og 06. Men det er jo Yousee’s job at finde en løsning; det er lidt det jeg betaler dem for. Mange penge.
   Og at det måske ikke er deres skyld opvejer bare ikke hvilket skod selskab det er i alle andre henseender… Jeg glæder mig til at blive Yousee-fri!

   • Det sidste kan vi hurtigt blive enige om. Jeg havde selv YouSee der, hvor jeg boede før, og er virkelig ikke fan af det, eller for den sags skyld af hele idéen med kabel-tv.

    Har du så sat som ufravigeligt kriterium for dit næste sted at bo, at det skal være et sted uden YouSee? Tænk hvis “ingen YouSee” ligefrem kan blive noget, der kan få en bolig til at stige i værdi. ;-)

    • The CityGirl

     27. februar 2012 — 20:23

     Altså jeg regner bare lidt med, at man ikke behøver at tilmelde sig – synes aldrig jeg har hørt om steder hvor man blev tvangstilmeldt kabeltv… Men hvis de har en anden udbyder, som ikke så dyr og fucked, så kunne jeg godt overveje at tilmelde mig…
     Men planen er faktisk bare at give det danske marked fingeren og køre Apple TV og Netflix. Meget billigere. Meget bedre ;-)

     • “synes aldrig jeg har hørt om steder hvor man blev tvangstilmeldt kabeltv…”

      Den dårlige nyhed er, at den slags steder findes. F.eks. der, hvor jeg boede. Så kig dig nu godt for. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑