The CityGirl

Fucking rucola!

Jeg spiste en salat i dag. Ikke at det er breaking news, men det er bare ikke noget jeg gør særlig tit. Altså på den der tøsemåde, som det nødvendigvis er, når man spiser salat til frokost.

Men jeg har simpelthen så mange kvaler med mine tænder i disse dage, at jeg måtte ty til at nedværdige mig til salat og fuldkornspasta (åbenbart skal det gøres så nederen som overhovedet muligt!), i håbet om at det var nogenlunde kompatibelt med kaos i mund.

Det gik også meget godt til at starte med. Lige indtil et af de blade rucola satte sig på tværs i min hals. Jeg var faktisk ved at dø af rucola! Eller jeg svævede i hvert fald lidt i panik i nogle sekunder indtil jeg fik det væk.

Hvad helvede er der galt med det der salat?! Og hvorfor skal det strøes udover ALLE tænkelige variationer af salater. Det er jo fucking livsfarligt!

Categories: agurketid

Op ad bakke med Færøerne » « Den indiske abe

2 Comments

 1. Du har min dybeste medfølelse!
  Jeg synes rucola smager råddent. Når det ser friskt ud og er sprødt, tænker jeg det måske er råddent grønsagsvand fra andre grønsager der er løbet ned over det.
  Fuldkornspasta…når italienere ikke spiser det behøver vi heller ikke.
  Til gengæld har jeg lige fået en voldsom trang til løgsuppe, du’r det til ømme tænder

  • The CityGirl

   21. februar 2012 — 00:26

   Vi er helt på samme side! Normalt rører jeg heller ikke fuldkornspasta, da jeg også synes det er helt, helt misforstået. Troede også det var normal pasta, men det var det så ikke. Det var bare camoufleret godt…
   Og løgsuppe tror jeg går godt til ømme tænder. Alt flydende er jo godt der ;-) Og det skal jeg huske, når jeg tror jeg kan springe over hvor gærdet er lavest og vil købe en skide salat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑