The CityGirl

Den indiske abe

På mandag skal mine forældre ud og rejse igen. Og af grunde jeg ikke helt kender, så er jeg endt som kontaktperson. Igen. Jeg forstår det ikke; der er jo faktisk tre børn at vælge imellem, og 2/3 er sårn voksne og ansvarlige med børn og ting i den dur.

Men alligevel er det mit navn og telefonnummer der nu er registreret, når mine forældre tager til Indien på mandag. Og min far har allerede talt om hvordan han regner med at han bare kan bestikke sig frem, hvis der skulle opstå lidt problemer.

Fordi den indiske abe jo vil falde tilbage på mig, har jeg nu været nødsaget til at tage en alvorssnak med ham om, at Indien hader Danmark pt. og at jeg ikke helt tror, at det vil blive den samme rejse, hvis man ender i et indisk fængsel grundet bestikkelse af tjenestemand i funktion.

Han er ligeglad, for jeg er jo kontaktperson, og så fikser jeg jo bare alle problemer. Men for at være helt ærlig: Jeg har INGEN erfaring med at få pensionister ud af indiske fængsler! Og jeg har egentlig heller ikke tænkt mig at tilegne mig sådan en erfaring.

Mit eneste bud på hvad man skal gøre, hvis uheldet er ude, er at ringe til Manu Sareen – og inderst inde, så tror jeg bare ikke at det er den mest optimale idé. Selvom Manu jo er en flink fyr, så er det vel også begrænset hvad han kan gøre for tåbelige danske pensionister i indiske fængsler.

Så umiddelbart er planen at screene alle telefonopkald, og ikke tage dem fra Indien.

Categories: agurketid, familie

Fucking rucola! » « Duften af penge

6 Comments

 1. Så ring til Naser Khader. Han er jo i fuld gang med at markedsføre sig selv som den, der henter folk hjem fra udlandet – uanset verdensdel ;-)

  • The CityGirl

   18. februar 2012 — 15:11

   Er du sikker? Jeg troede kun man kunne bruge ham til redningsaktioner i mellemøsten… Jeg tænkte bare, at Manu jo er inder og dermed det tætteste jeg kommer på en indisk livline…?

   • Potato tomato…

    Ai, Manu vinder klart på etnicitet (Hedder det det?) Men han er også minister og dermed officiel repræsentant for den danske stat og det kan give noget rod i fht interessekonflikter og diplomati.
    Det er derfor man bruger uafhængige forhandlere, når børn fx skal hentes hjem igen.

    Og meget kan man sige, men Naser K er i hvertfald uafhængig. At han så er i den helt forkerte verdensdel, tror jeg ikke, han selv ser som et problem ;-)

    • The CityGirl

     20. februar 2012 — 14:28

     Jeg sender bare en mail til dem begge – så må de sgu selv ligge og rode med hvem der skal hente pensionisterne hjem! ;-)

 2. Hvis nu, kan dui så ikke bare sige, at din far da ALTID er ret rundhåndet med drikkepenge – til tjenere eller embedsmænd, who cares..

  • The CityGirl

   20. februar 2012 — 14:29

   Sådan lidt “Han er bare altid tumpet” ? – Men tror du ikke de skider højt og flot på det? Lidt ligesom jeg tvivler på, at man kan smide blondine kortet i sådanne situationer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑