The CityGirl

31, træt og færdig

Det er muligvis mig der husker dårligt, for nu er jeg jo kommet op i alderen og er blevet hele 31 år. Men jeg synes bare, at dengang man var barn, så varede fødselsdage i lang tid, og man behøvede ikke komme tilbage til virkeligheden sådan lige med det samme.

For jeg syntes jo lige jeg sad og havde det så hyggeligt, først med all in på familie og børn

Og lagkager, hvor det var lidt uvist om jeg blev 4, 31 eller 40…

Og så champagne, Ulla, moules og yndlings-LL’s.


Men når man bliver 31, så kommer virkeligheden tilbage lige med det samme. For så skal man stå op, lettere tømmermandsramt, samle sig selv sammen og køre til Odense.

Min tandlæge er stadig meget betaget af mine store tænder. I dag kom sætningen, sagt helt begejstret og med lettere tysk accent “Jeg elsker store tænder!”. Vi er bare ikke helt på samme side, når det kommer til komplimenter omkring tænder. Jeg ved hun mener det positivt, men jeg har bare svært ved at finde samme begejstring frem, når hun siger “Jae… og når vi så få drejet dine tænder, og det hele sidder helt på plads, så kan vi rigtig se dine store tænder! Det bliver SÅ flot!”

Men udover den vedvarende snak om mine store tænder, så fik jeg sat de sidste to brackets på, så nu kører vi fuld, frontal smerte igen for alle pengene.

Og når man nu er i Odense, og man alligevel har shanghaiet sin far til at køre, så er der jo ikke langt til Tyskland og Fleggaard. Så der kørte vi lige hen og fyldte bilen op, så vi er helt sikre på, at ingen kommer til at være tørstige på lørdag.

Og når man har sagt Tyskland, må man nødvendigvis også sige wienerschnitzel på nederen dansk rasteplads. Men når man lige har været til tandlæge, og i øvrigt har lidt tømmermænd, så falder sådan en fætter altså på et rimelig tørt sted!
Det er ok at fylde 31 – men til næste år, tror jeg ikke lige jeg planlægger de helt store udflugter dagen efter.

Categories: fødselsdag

Duften af penge » « The Dirty Thirty – One

2 Comments

 1. Stort hurra og tillykke!!!

  Havde tilgengæld gerne givet en reperationscocktail i Odense efter tandlægen. Er sikker på det er en fab. kur

  • The CityGirl

   18. februar 2012 — 10:49

   Tak – hvis ikke jeg skulle videre til Tyskland, så havde det nok været det rigtige ;-)
   Måske næste gang; der ser det pt. ud til at jeg kommer til at have en times “fritid” mellem to tandlæger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑