The CityGirl

1 lejlighed, 63 dage og 1 salg

Det lykkedes fandme! Og pludselig gik det hurtigt. Så hurtigt, at jeg var nødt til lige at sætte mig ned ryge en smøg og klappe VIP-hunden – og bare prøve at forstå, at det nu er virkelighed.

Kl. 16.43 i går ringede ejendomsmægleren og meddelte, at køber havde underskrevet købsaftalen. Kl. 18.30 underskrev jeg papirerne og kl. 19 åbnede Biologen og jeg en flaske champagne, som vi skålede os igennem, mens jeg blev ved med at messe “Fuck! Den er solgt! Kan man bo andre steder?!” og “Wuhu! Aldrig mere fremvisninger!” – og efter faktisk kun 63 dage (som har føltes som 54312, men det er jo fortid nu!)

I dag kl. 11 var jeg i banken, fik opsagt Realkreditlån, lavet rigtige og voksne og realistiske beregninger på kommende bolig og blive godkendt til nyt lån – til ‘special price for you my friend’-renten, fordi jeg er sådan en eminent, fantastisk kunde!

Der er fucking meget styr på det hele, hvilket jeg ikke helt forstår. Men det er fedt, for så kan jeg bare rende rundt i cirkler og prøve at forstå at jeg lige fik givet det såkaldte slunkne boligmarked fingeren.

Så mangler jeg bare at finde en lejlighed – og nå ja, sådan ret hurtigt. For køber overtager lejligheden 1. april. Men en måned må da være rigelig tid til at finde drømmelejligheden!

Categories: boligsalg

I [heart] arbejdsløse » « Er udestuer the secret shit?

16 Comments

  1. Uh, tillykke med det. Så kan du ikke brokke dig over det mere.. Glæder mig allerede til de kommende ‘hvor er drømmelejligheden?’ og ‘hvor skal jeg nu bo?’ indlæg ;-)

  2. Ja, tillykke. Godt der er så mange steder med gratis wifi nu, så bloggen kan køre videre selvom du bliver hjemløs….

  3. Tillykke, for fa’n! :D Og ja, jeg ser også frem til kaos-indlæggene!

  4. Hurraaaaaaaaaaaaaaa!
    Og hvis Giovanni skal midlertidigt i pleje, så ved du nu hvor :-)

  5. Tillykke! Hvis du pludselig står helt uden bolig har jeg en veninde der har en tom lejlighed uden lejere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑