The CityGirl

The smell of feng shui in the morning

Det er meget muligt at jeg jinxer hele det her lejlighedssalg ved at tage forskud på glæderne, og er begyndt at rydde gevaldigt ud i gemmerne. Men so be it! Jeg kan simpelthen ikke holde det ud mere. Måske er det voksen-genet der begynder at kicke ind; det virker i hvert fald sådan, når jeg lægger ting på plads i stedet for bare at drysse dem ud over hele lejligheden, akkompagneret af tanken: “Jeg kan jo lige så godt lægge det på plads, som at smide det på gulvet. Det tager jo samme tid!”

Jeg bliver næsten helt høj af at smide ting ud, og bliver næsten grebet af en stemning om at sælge lejligheden all inclusive. Men det er nok lidt overkill. Så jeg fortsætter, og glæder mig næsten til at gå igang med hylderne ude i gangen, for der kan man virkelig tale om ting i kategorien “Random crap, som jeg virkelig, virkelig ikke ved hvad jeg skal gøre ved!”. Jeg forudser tre næsten tommer hylder meget snart. For jeg synes måske godt, at jeg kan smide mine noter fra Matematik på højniveau ud nu. Tvivler på, at jeg får brug for dem nu…

Foruden at få mere plads og luft (og sikkert noget af det forjættede feng shui), så er der også bonuser undervejs i udrydningen. Eksempelvis har jeg nu fundet tre poser med rene strømpebukser. Jeg gætter på, at jeg ikke har kunne få dem stoppet ned i strømpebukse-skuffen og de derfor bare er røget i en pose og ind i en luftlomme. Men nu er det jo awesome! Jeg vil skyde på, at jeg har rene strømpebukser nok til resten af året.

På nedturssiden er der også virkelig mange ting, som jeg virkelig ikke vil kendes ved at have erhvervet mig nogensinde, som dukker op. Men det går; det går jo bare direkte i de sorte sække. Jeg behøver jo ikke dvæle ved hvor nederen indkøbsbeslutninger jeg faktisk har taget i tidens løb…

Categories: boligsalg, oprydning

Jeg fucking elsker dig, Sandy! » « Beige-brun bestemmerøv

2 Comments

 1. Jeg troede, at man brændte sådan nogle noter efter den sidste eksamen. I et fælles bål på stranden…

  P.S. Bare vent til du kommer til kælderrummet. Mindes da jeg ryddede min lejlighed, hvor jeg kunne køre en hel bilfuld ting fra kælderrummet til genbrugspladsen. Og man overhovedet ikke kunne se forskel på før og efter.

  • The CityGirl

   18. januar 2012 — 21:50

   Vi var åbenbart stræbere, der syntes vi skulle gemme det hele til når vi engang fik brug for det. Hvilket jeg nu kan sige, at vi aldrig fik!

   PS. Hele mit kælderrum skal bare køres på genbrugspladsen, så det er jeg faktisk ikke så bekymret for ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑