The CityGirl

The art of a good hangover

Jeg drak alkohol i fredags for første gang siden nytårsaften. Og det smagte jo godt. For godt.
For selvom setup’et var rimelig stille og roligt med ‘Sushi, sjusser & Scrabble’, så fik Miss Cool og jeg ødelagt det godt og grundigt efter de andre var blevet trætte og gået hjem.

For når man næste dag ser, at man har haft et login på Spotify kl. 04.08, så véd man bare, at der er gået for meget dans og sjus i den. Eksempelvis har jeg en erindring om at vi skulle øve dansemoves med hat, og hvordan man lige får svinget en hat på hovedet på den der helt, helt cool måde. Er sikker på at vi var mega cool lige der…..!

Miss Cool og VIP-hunden endte med at overnatte – og når vi én gang er startet på det der med at have tømmermænd sammen, så er det åbenbart svært at slippe hinanden. Først tilbragte vi de første timer på min sofa, dybt begravet under dyner og med en VIP-hund imellem os.


Dernæst tog vi hjem til Miss Cool på Ambassaden og lå brak videre der, bestilte noget mere sushi og så noget nederen Melodi Grand Prix. (Hvorfor sad alle pigernes øjne så langt fra hinanden? Og hvorfor var Christian Brønds så tyk i hovedet? Og er det virkelig passende at sende en gøgler afsted til det internationale show?).

Klokken et rejste jeg mig fra sofaen. Det var the crucial point, hvor jeg enten måtte blive og sove, eller tage hjem. Jeg fik hevet mig hjem, selvom jeg er sikker på at vi godt kunne have taget en dag mere. Miss Cool er jo min allerbedste tømmermands-buddy!

Categories: weekend

Aldersdiskrimination fra morgenstunden » « Skrid, Ryan!

2 Comments

 1. Og så har du ikke brækket foden. Også en fordel!!

  • The CityGirl

   23. januar 2012 — 00:35

   Det er rigtig! Det er altid en fordel :-)
   Den opgave påtog du dig så, og det er jeg dig dybt taknemmelig for! God bedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑