The CityGirl

Skrid, Ryan!

Jeg har lige været i Netto med Ryan. Altså Ryan Gosling. Jeg troede egentlig, at vi var færdige med hinanden. For for mig ender forhold bare ret meget, når den ene part begynder at knalde Eva Mendes.

Men som han stod der, tyve cm lavere og fem år yngre end jeg huskede, fik jeg næsten ondt af ham, som han stod der med sin sørgerlige fredagskurv, indeholdende chips og sodavand. Og det var lige før jeg sagde “Okay, så slår vi en streg over hele det der Eva-eventyr og så er det bare dig og mig!”, men jeg kunne ikke få mig selv til det. Heller ikke selvom han prøvede at genoptage vores forhold ved at sende flirtende smil og blikke.

Man kan bare ikke være sammen med en mand som har knaldet Eva Mendes i Paris. Det er på en måde utilgiveligt. Og så har jeg i øvrigt også planer.

Categories: agurketid

The art of a good hangover » « Det er jo ikke en brazilian!

2 Comments

  1. Ja, det er da nogle væmmelige problemer, du slås med …

    • The CityGirl

      22. januar 2012 — 01:26

      Ja – jeg hader når kærester skal knalde Eva Mendes i Paris! Det er bare sådan en kliché. Og lidt noget der ødelægger forholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑