The CityGirl

Schweizisk crack

I tre dage har jeg været høj på schweizisk crack i et forsøg på at komme fænomenet “influenza” til livs. Og det er faktisk begyndt at hjælpe nu. Eller jeg ved selvfølgelig ikke om det lige præcis er det schweiziske crack der har hjulpet, eller om det bare er søvnen og tiden der har gjort tricket.

Men jeg har ikke taget nogen chancer, så jeg har indtaget det til et punkt ikke langt fra kvalmen – og hver gang jeg rækker ud efter æsken og propper en ny i munden, kan jeg ikke lade være med at tænke på reklamerne. Dem, hvor de står på schweiziske alpetoppe og synger (?) “Riiiicolaaaa!”. Min yndlings er klart den, hvor de tre æsker med smagsvarianter selv synger i en flot, flot tre-klang.

En hurtig søgning på Ricola på YouTube viser, at schweizerne tydeligvis selv har været på crack og lavet utallige fine, fine reklamefilm. Jeg har ikke selv haft samme fest med skidtet – men overvejer lidt nu at søge job hos dem.

Det er ikke lige denne reklame der har kørt på dansk tv – men jeg synes også den er ret fin. Det er trods alt stadig æskerne der synger!

Categories: sygdom

2 kviste timian, my ass! » « Redebyggeri af værste grad

8 Comments

 1. Hold da kæft, hvor er den kedelig og uoriginal – og schweizere tager på ingen måde crack (eller andre former for overdoser). Ked af at skuffe dig. Det må være tiden, der har gjort dig skævsynet. Men hvis du absolut vil søge job hos Ricola, så kan du måske blive gartner i en af deres urtehaver her i Schweiz? Det er da lige dig?

  • The CityGirl

   10. januar 2012 — 23:57

   Der var du! Tænkte du nok ville komme frem fra dit skjul, hvis jeg skrev om schweizisk crack ;-)
   Og nej, den er ikke lige så god som den reklame der har kørt i tv; der står æskerne i fint von Trapp landskab mens de synger… Men det var den gad de åbenbart ikke lægge på YouTube!

   Men hvorfor skal jeg være gartner hos dem? Hvorfor må jeg ikke sidde og finde på dårlige reklamefilm i marketingafdelingen og tjene kassen på det? Man kunne videreudvikle meget på de syngende æsker…

   Og de har da ikke deres egne haver! De går da oppe på bjerget og samler urterne selv. Gør de ikke?

 2. Hæ – love it!

  Bare fordi det minder mig om dengang, jeg boede i Schweiz og levede af Ricola, chokolade, gipfels (croissanter)og sprut.

  Åh, it was good times!

  • The CityGirl

   11. januar 2012 — 00:42

   Det kan du vel også bare gøre her? ;-)
   Det er jo hele madpyramiden der er dækket; bare Riccola står jo for 99 % med alle deres nærende urter!

 3. Det er heller ikke lysten der mangler. Tilgengæld orker jeg ikke at udskifte hele garderoben til den størrelse, jeg transformerede mig til.

  Åh pasta med flødesovs, my love, den mangler da også i den schweitziske madpyramide

  • The CityGirl

   11. januar 2012 — 00:53

   Ja, det kan jeg godt se – og ja, pasta med flødesovs må vi ikke glemme!
   Men de opfinder nok snart en Ricola variant der slanker – og så kan vi gå all in på den schweiziske madpyramide! ;-)

 4. Yea!

  Og så kan vi få Ricola som sponsorer, når vi skal fare rundt efter Tanev
  ude i stormene. Win!

  • The CityGirl

   11. januar 2012 — 00:59

   Yeah! Sponsoreret af Ricola… Den tanke havde jeg slet ikke tænkt! Jeg vil have dem som sponsorer i ALT hvad jeg laver og resten af mit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑