The CityGirl

Redebyggeri af værste grad

En ting er at rydde op i sit eget liv, gå til psykolog og ting i den dur. Det er piece of cake i forhold til at rydde op (og ud) i en lejlighed man har boet i i ti år. Jeg har 50 indvendige kvadratmeter at gøre godt med, men åbenbart har min hjerne altid regnet med minimum det dobbelte. Hvilket ikke gør så meget, så man er virkelig, virkelig god til at opfinde opbevaringsløsninger (og udfylde dem til UG med kryds og slange) og man ikke lige står og skal sælge sin lejlighed.

Når man så rent faktisk står og skal sælge sin lejlighed, og skal rydde op hele tiden. Som i fucking HELE tiden og hvert eneste lille, bitte nanosekund, fordi der konstant er fremvisninger, så er jeg gået over til at rydde ud i stedet. Ellers bliver der jo aldrig plads i skabene – og jeg skulle jo finde et sted jeg kunne smide popcorn-gryden hen, fordi jeg ikke gad vaske den af. Ergo kunne jeg lige så godt gennemgå et skab og en skuffe. Og bingo! Et kvarter senere havde jeg fyldt en pose med ligegyldigt crap, som bare skulle ud.

Men forklar mig lige:
– Hvorfor gemmer man, ikke bare en, men to (!) defekte espressokander?
– Hvorfor fandt jeg en dåse majs bagerst i skabet fra 2006, når nu jeg hader dåsemajs?
– HVORFOR har jeg hamstret alle de frokosttallerkener jeg kunne komme i nærheden af fra både min mormor og farmor?! Så meget frokost spiser jeg heller ikke. Og da slet ikke hjemme.
– Hvorfor har jeg så mange kogebøger, når jeg aldrig har åbnet en eneste?
– Og hvorfor i himlens navn har jeg fra jeg var 24 til 27 (skyder jeg på) købt samtlige sandfarvede køkken-tilbud i Netto (skyder jeg på), når det ligesom aldrig er noget jeg har brugt? Shit, hvor har jeg mange mærkelige køkkenting, som på en måde kun kan spores tilbage til Netto…

Uden at vide det, har jeg jo bygget herre meget rede de seneste ti år. Og hvis det bliver ved, så finder jeg jo aldrig en mand. I hvert fald ikke en der har haft et hjem selv… Men det stopper nu! Alt ligegyldigt crap ryger ud, og målet må være at flytte med to flyttekasser og fem møbler. Så kan vi også klare flytningen i Miss Marilyn!

Categories: boligsalg

Schweizisk crack » « How to optimize your flu

13 Comments

 1. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste, som kommer fra et kollektiv (med fælles køkken) = han kom med en gryde og skål. Så kom det ret meget in handy, at jeg har tømt Netto, Ikea og Notre Dame for alle køkkenting i verden :) nu mangler vi ingenting! (Jeg manglede lige den størrelse gryde, han kom med.)

  • The CityGirl

   8. januar 2012 — 09:51

   Shit, hvor er du heldig! Det der er jo sådan noget once in a lifetime når sol og måne står helt rigtigt! ;-)

 2. “- Hvorfor fandt jeg en dåse majs bagerst i skabet fra 2006, når nu jeg hader dåsemajs?”

  Det hænger da fint sammen? Hvis du ikke havde hadet dåsemajs, så var den jo blevet spist forlængst, og den var i al fald ikke røget om bagerst i skabet.

  • The CityGirl

   10. januar 2012 — 00:11

   Okay, men hvorfor har jeg så købt den? Eller: Hvorfor har jeg gemt den så længe?

   • Du har gemt den, fordi du ikke har spist den. Hvorfor du har købt den, ved jeg ikke – men der er vel den mulighed, at du slet ikke har købt den, men at nogen engang har efterladt den hos dig, f.eks. fordi de også hadede dåsemajs? :D

    • The CityGirl

     10. januar 2012 — 12:02

     Jeg hælder mest til den med at nogen har placeret dåsen hos mig – kan slet ikke se for mig, at jeg selv skulle have købt den! ;-)

 3. Du har da ikke hamstret frokosttallerkener. Er jeg sikker på. Det er dine bedstemødre, der har ryddet op (!) og sagt til dig, at ‘dem skal du da have sødeste’. Sådan noget sker bare lidt for tit, og man – i hvertfald jeg – kan ikke finde ud af at sige nej. Jeg har en ret underlig samling. Mest testel.. Og jeg ser allerede for mig, hvordan svigermors mågestel ender på minde hylder. Suk.

  God oprydning :-)

 4. Der skulle stå ‘mine hylder’ ikke ‘minde hylder’. Men det er jo minde-hylder. Hmm..

  • The CityGirl

   10. januar 2012 — 00:13

   Jo. Jeg har hamstret dem… Eller i hvert fald taget dem, dengang dødsboerne skulle ryddes. Gætter på, at jeg har tænkt “Neeeei, hvor er det fint!” og taget en stabel med hjem hver gang, og glemt alt om de stabler jeg havde i forvejen… Kan faktisk ikke give mine bedsteforældre skylden :-(

   Hvis du vil af med din svigermors mågestel (når den tid kommer), så bare inviter mig over og spørg om jeg vil have det, så tager jeg det sikkert ;-)

 5. Jeg fandt selv en pige, der havde bygget rede og havde samtlige ting til både køkken og stuen. Hvilket er blevet til en rigtig hyggelig kombination, eftersom jeg levede utroligt minimalistisk uden andre møbler end et køkkenbord, 4 stole, en seng og JustEat som startside på computeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑