The CityGirl

Not so fucking cool!

Når Miss Marilyn og jeg er sammen, transformeres vi lidt til Brian(na) sammen. Der er bare ikke nogen, overhovedet (!), der skal tro de er sejere end os. Vi er nede med de fede, unge med de unge, spændt op til lir og giver baghjul til det hele.
Jeg medgiver, at min bilist-side ikke er min mest pæne, diplomatiske eller charmerende. Men sådan er det – det er jo ikke fordi jeg skal score, når jeg sidder bag et rat.

Denne symbiose og transformation bliver fremprovokeret endnu mere, når der står nogle smart-ass Brian-typer og tror de er meget sejere end os. Som f.eks. da vi lige skulle tanke benzin på vej hjem i dag. Så med attituden helt i top, fik jeg og Miss Marilyn på en meget sær måde battlet street coolness under en benzintankning.

Efter at have betalt skulle vi bare køre derfra. Helt cool. Helt sejt. Ikke noget pis der.
Og så virkede låsen fandme ikke! Så stod jeg med al min attitude og hev og flåede i nøgle og dør og knækkede en negl. Som om jeg ikke havde tabt det hele det, så skulle det lige skæres helt ud i pap hvor un-cool vi var, ved at lås forblev låst, og jeg måtte traske om på passagersiden og åbne op derfra.
Not cool. Not so fucking cool at all!

Categories: agurketid

En blondine går ind til T. Hansen… » « 2 kviste timian, my ass!

6 Comments

 1. Hé hé gad jeg godt ha set :)

 2. Har du så taget en alvorssnak med Miss Marilyn om det, efterfølgende? Dét der, det er jo bare ikke i orden.

  • The CityGirl

   12. januar 2012 — 11:48

   Nej, vi har ikke fået talt om det endnu. Jeg for rasende igår. Men vi skal have talt om det, for ja, det var bare ikke i orden!

 3. Så så, rolig nu. Du fik da tanket, og du kom da hjem. En af mine venner fortalte fornylig, at dækslet til tanken på hendes bil var gået i baglås. Lidt usmart, da tanken var tom, helt tom. Heldigvis var det inden for normal arbejdstid, så hun fik ringet efter hjælp hos forhandleren.

  ..Men det skal du selvfølgelig ikke fortælle MM, for så får hun bare flere nykker.

  • The CityGirl

   12. januar 2012 — 22:25

   Det er rigtig; jeg fik både tanket og kom hjem.
   Men nu bliver jeg helt nervøs: kan det der dæksel virkelig gå i baglås?! Ingen må sige det til MM, for ja, så gør hun jo bare sådan noget hvis hun bliver utilfreds med noget…

  • Uha – det har jeg prøvet (næsten). :P Men det var en fejl 40, for det var en bil, jeg havde lånt, og jeg vidste ikke, at lugen foran dækslet skulle åbnes via en udløserknap inde i bilen. :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑