The CityGirl

Næppe en dronning værdig

Da jeg engang i går aftes, efter at have ligget brak på sofaen hele dagen og set royalt show og hadet Tine Götzche ufattelig meget, kiggede ned ad mig selv, fik jeg øje på noget på min arm. Det lignede helt bestemt et nyt lille modermærke. Og hvis det kan komme SÅ hurtigt, så er det jo stensikkert kræft. Så meget nåede jeg faktisk at tænke, inden jeg tog det i nærmere øjesyn, slikkede på det og konstaterede at det var chokolade – og at det nok var tid til at rejse sig fra sofaen.

Problemet er bare, at jeg er et ynkeligt lille skravl denne weekend, og langt fra en dronning værdig – også selvom jeg har fjernet chokolade-pletterne. For efter tandlægetur i fredags, er vi helt bestemt gået ind i den alvorlige fase, hvor det nu absolut ikke er for sjov og hvor vi ikke bare leger, at vi har en bøjle på. Nu taler vi ekstra elastikker, som er strammet til det yderste, således at jeg vel har omkring 4 tænder i overmunden der ikke er ømme.

Det giver ikke meget ekstra plads til noget – eksempelvis at spise. Hvilket jeg måtte sande, da jeg desperat prøvede at spise et let ristet stykke franskbrød (uden skorper!), som jeg mest af alt bare fik slikket på, fordi alt andet var umuligt. Og mens jeg kastede det fra mig, tænkte jeg trist, at mine tænder er akkurat lige så nederen som hvis jeg var 80 år gammel og med et dårlig gebis.

Og da jeg senere forsøgte mig med kniv og gaffel og et stykke let ristet franskbrød (uden skorpe), tænkte jeg igen, at det her er virkelig sølle. Men på den lyse side, har jeg nu fuld forståelse for små babyer der får tænder, og hunde med tandpine. For det er ikke bare nederen og træls, og gør en i dårligt humør. Det er MAKS nederen og træls, og man bliver i virkelig, virkelig dårligt humør af det her pis!

Categories: bøjle, tandlæge

Er du økonomisk ned? » « En blondine går ind til T. Hansen…

9 Comments

 1. Lyder som noget af en nytårskur …

 2. Æv :-( Men dine tænder bliver garanteret flotte – en gang..

 3. The CityGirl

  15. januar 2012 — 22:54

  Ja, det er en fest!
  Og ja, engang om tusind år har jeg de flotteste tænder i kongeriget! Håber jeg lever til den tid også ;-)

 4. Been there!
  Bøjler og elastikker er et helvede! Av av av!
  Og det gjorde det ikke bedre for mig, at jeg konstant havde tandkødsbetændelse i undermunden, da jeg havde bøjle :s

  • The CityGirl

   16. januar 2012 — 15:04

   Yep! Det er lige præcis et helvede.
   Er heldigvis forskånet for tandkødsbetændelse – men det kan være at det er en treat der kommer senere i forløbet… Så har jeg også lidt at glæde mig til :-S

 5. Føler med dig. Trøst dig med, at du – som jeg fik back in the day – ikke har fået nakketræk. Så kunne man ikke engang drikke et glas vand uden at få assistance fra et sugerør…
  /Maria

  • The CityGirl

   16. januar 2012 — 23:12

   Tak – og jeg er skam meget glad for at jeg ikke har nakketræk og at den oven i købet sidder indvendig!
   Jeg fik tilbud om nakketræk, back in the day, dengang jeg faldt i skolegården og ommøblerede min mund. Men hvilken ti-årig siger selv jatak til nakketræk? Jeg gjorde ikke, og i 80erne gik man ikke så meget op i skæve tænder.
   Så selvom jeg er ked af at det ikke blev ordnet dengang (også af økonomiske årsager), så er jeg meget glad for at være sluppet for nakketræk!
   Respekt herfra for at du haft det – og overlevet det :-)

 6. Overlevet og overlevet – har stadig et seriøst problem med savl ud af mundvigen, når jeg ligger på siden og sover – en 10 år efter jeg slap for nakketrækket. Charming!

  • The CityGirl

   16. januar 2012 — 23:37

   Det tror jeg altså ikke du kan give nakketrækket skylden for… Det er bare sådan en charmerende ting nogen af os besidder – og som bliver “bedre og bedre” med alderen ;-)
   Det bedste er klart hvis man er faldet i søvn på andres sofa og får savlet lidt på deres puder… Så føler man sig sgu som en vinder! :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑