The CityGirl

Mit liv som ejendomsmægler

Efter at have tilbragt fem timer i en konstant hvislende vind omkring mit skrivebord, som i hvert fald føltes som om den kunne være Ulla Terkelsen værdig (hun rapporterer jo bedst i stærk sidevind), og med bonus som at sidde og fryse, på trods af flere lag uld, gav jeg tilsidst op.

Fra opkaldet fra min ejendomsmægler som aflyste dagens fremvisning kom, til jeg havde lukket computeren ned, for at skride hjem til et skrivebord hvor der ikke er heftig træk, gik der maks. fem minutter. Så lidt magtede jeg at jeg sidde og fryse med anstand.

Jeg nåede lige akkurat at komme ind af døren, smide Irma-posen fra mig og tænde computeren inden det ringede på døren.
Det var da de potentielle købere! Selvfølgelig var det det! Dem som havde aflyst. Eller det havde de så ikke.

Det næste kvarter var et tætpakket sammensurium af akavethed, hvor jeg lidt skulle agere ejendomsmægler (for nu var de her jo, så kunne de jo lige så godt lige hurtig se den), samtidig med at jeg ringede til ejendomsmægleren for at få hende til at komme, hvilket ikke var muligt, da hun jo troede det var aflyst og havde gang i andre fremvisninger, samtidig med jeg både undskyldte for at være tilstede og hørte mig selv sige ejendomsmægler-ord, godt krydret med utrolig mange ikke-ejendomsmægler-ord – og generelt bare prøvede at huske en lille smule fakta omkring lejligheden.

Jeg håber bare de kommer igen og tager en rigtig fremvisning med en rigtig ejendomsmægler, som rent faktisk kan sige rigtige ting og ikke bare står og taler random med rablende fortællinger om veninder der brokker sig over det lille badeværelse “men jeg synes jo det er godt og vil hellere have en stor stue end en balsal af et badeværelse!”. Skidegodt! Det skal nok få solgt lejligheden…

Categories: boligsalg

Smelt aldrig osten! » « Om at snuble i trussen

3 Comments

  1. Det lyder som et nedslag i salæret på mindst en timeløn…!
    Kh. Malene

  2. Forstår ikke hvorfor så mange vælger at fremvise boligen selv for at spare et par tusinde .. Ligepræcis din sidste sætning må siges at være rammende for hvordan jeg tænker mange danskere klare fremvisninger på egen hånd, det er ikke alle som har den indre sælger gemt i sig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑