The CityGirl

Mandagskonflikter

For første gang i mit liv, havde jeg glædet mig til en mandag. For mandage bringer jo aldrig noget godt med sig; men pludselig åbenbarede mandag d. 30. januar sig som nærmest plasteret på hele det nederen sår kaldet ‘Januar’.

Jeg skulle se Luksusfælden med Frederik Fetterlein (eller hvad han nu kalder sig i disse dage), jeg skulle se starten på Big Brother og så lige toppe det med lidt Paradise Hotel.

Men se nu her:

20120130-163344.jpg
De lede programplanlæggere vil konkurrere om seerne, så nu er der overlap på tingene – og for at være ærlig: Konflikt i mit mandags-tv-program. Hvorfor kan I ikke bare planlægge så sol og vind bliver fordelt lige? Så alle er glade. Og så jeg kan få det ultimative tv-junk fix i aften?
Det der er bare ikke i orden!

Categories: agurketid

Crush på ældre mand med flæskekinder » « ‘Du har haft din storhedstid’

4 Comments

 1. Så skulle du prøve at komme hjem, tænde for fjernsynet og så er der ikke andet end sne! Argh – jeg skal jo se Fetterlein, zappe lidt til Bigbrother og se Paradise!

  • The CityGirl

   30. januar 2012 — 18:40

   Okay, du tager prisen! Men du må gøre noget; få det til at virke eller bryde ind hos nogen der har et tv signal der fungerer! Det er jo meget, meget vigtig tv, det her…!

   • Jeg fandt aldrig en løsning. Er lidt bange for at det var et tegn fra de højere magter.. Nå men tirsdag morgen virkede tv’et upåklageligt igen, så har junket programmerne lige siden.

    • The CityGirl

     2. februar 2012 — 23:00

     Phew! Så fik du i det mindste set 2. afsnit af Fetterlein ;-)
     Men må indrømme, at jeg i mellemtiden er gået død i programmerne. Bliver simpelthen alt for deprimeret af at se SÅ mange tåber på samme tid… Hvis bare de spredte programmerne lidt mere ud henover året, så tror jeg det ville gå bedre. Så ville man ikke miste troen på menneskeheden og alt det der…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑