The CityGirl

Kollektiv off dag

Indtil videre er jeg rimelig uimponeret af 2012. Et år der starter med mandag d. 2. januar skal virkelig tage sig sammen, før jeg finder ja-hatten frem.

For når selvsamme mandag d. 2. januar starter ud med først turbo-oprydning om natten, fordi nogle overfriske mennesker gerne ville se på lejligheden i dag, og fortsættes af turbo-oprydning om morgenen inden arbejde, for lige at få det sidste med, kun bliver kvitteret med en sms fra ejendomsmægleren sådan cirka samtidig med jeg går ud af døren, om at fremvisningen er rykket til imorgen kl. 9 i stedet (og om jeg er ok med det?), så bliver jeg ikke bare træt (for jeg var så træt som jeg kunne være). Så bliver jeg også sur.

Så sur, at jeg måtte tage en time-out på en times tid før jeg kunne svare på sms’en. For ellers ville jeg bare komme til at skrive “Nej! Gu’ er det ej i orden! Jeg har brugt 1. januar på at rydde op – og det er ikke noget man gør for sjov! Få de lorte mennesker til at komme og se den lejlighed NU!

Når en mandag d. 2. januar starter sådan, så er det ligesom bare som om, at resten af dagen bare følger trop. Således sad jeg vantro og stirrede på de alt for mange forespørgsler der lå i min indbakke. For kan folk virkelig være så dumme? Er ikke sikker på, at jeg fik svaret sådan helt så diplomatisk som jeg burde. Men mandag d. 2. januar er for alle. Og det gælder også mig!

Samtidig med træthed og en kende surhed, viste jeg også helt nye sider af mig selv; nu er jeg åbenbart blevet til den slags obsternasig person, der tjekker sin bon i Irma for at se om jeg har fået rabatterne. Det havde jeg ikke. Og selvom det var hele 14 kroner jeg var blevet trukket for meget, så følte jeg mig som et meget lille (og træt) menneske, da jeg afbrød køen for at gøre opmærksom på fejlen.

2012, jeg håber du også bare har en off dag og tager dig sammen herfra! I det mindste håber jeg, at du ikke giver mig flere træls, irriterende boligkøbere.

Categories: boligsalg, nytårsaften, oprydning

Smut ud i Ørestaden! » « 1. januar, din møgmær!

4 Comments

 1. Øv for en start på det nye år :(
  Håber resten af 2012 bliver fantastisk for dig så Godt Nytår CG :)

 2. Nej, ikke den bedste start, men så kan det vel kun gå opad fra nu af? Det stemmer jeg for :-)

  • The CityGirl

   3. januar 2012 — 17:03

   Det gør jeg også! Så har vi vel vedtaget det helt, helt demokratisk – og så skal Gud og Karma bare rette ind?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑