The CityGirl

Jeg fucking elsker dig, Sandy!

Man ved det godt. Man gider bare ikke. For det er altid så fucking besværligt! Altså at barbere sine udgifter ned.
Jeg havde gået og tænkt på det i længere tid, at jeg burde få forhandlet mine forsikringer ned – sådan bare taget i betragtning at jeg syntes jeg betalte omkring en milliard om året.

Men det er jo sååååå besværligt! For at gøre det rigtigt skal man jo researche lidt om hvilke selskaber der kan være kompatible, ringe rundt til dem, få nogle tilbud og så ringe til dem der plejer at stjæle pengene og sige “Ha! Kan I stikke den!?”.
Det tager tid. Og det er kedeligt.

Jeg ringede til Alka i dag. De havde jo kørt tv-spots hvor de lovede forsikringer til ingen penge. Might as well check it out.
Sandy tog telefonen – og var simpelthen så skide sød. For slet ikke at tale om de tilbud hun gav mig.
Så i stedet for at være mere grundig og ringe til flere, slog jeg til. Jeg mener, hvor tit møder man lige den sødeste forsikringskvinde?
Og når hun oven i købet påstod, at hun kunne give mig de samme forsikringer til næsten halv pris, så var jeg jo solgt. For ‘næsten halv pris’ er faktisk adskillige tusinde kroner om året.

Så jeg kan godt anbefale at man lige tjekker de der forsikringer ud – og hvis det ser grelt ud, så ringer til Sandy. Bare hils fra mig!

Måske Sandy og jeg skal tage på ferie sammen for alle de sparede penge! Eller… man må jo nok hellere spare dem op (aka. smide dem ind i det allerede eksisterende sorte hul i banken), for at blive på den voksne og ansvarlige bane. Men jeg er ikke i tvivl om, at Sandy og jeg ville få den bedste ferie. Ever! Altså hvis det var normalt at tage på ferie med sin forsikringsdame.

Categories: økonomi

Det er jo ikke en brazilian! » « The smell of feng shui in the morning

2 Comments

  1. Når man kan gå i teater med sin bankrådgiver, så kan alt lade sig gøre. God rejse! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑