Man ved ligesom bare, at det bliver en helvedes lang dag, når:

– man starter med at sove gevaldigt over sig.
– ens adgangskort bliver afvist og spærret, så man ikke kan komme ind på arbejde, og man må gå den lange vej (tre meter) hen til portvagten og få det åbnet, og får at vide at man har tastet forkert kode. Altså den kode man har tastet to milliarder gange…
– ens Visa bliver afvist af Spotify (vi bliver bare ALDRIG gode venner! Lorte musik tjeneste…)
– buschaufføren skælder en ud for at ville med bussen (“Der kommer MASSER af busser!”)

Og så kommer man endelig hjem, og øjner lidt underholdning i form af noget gang i gaden med lidt slåskamp mellem en lastbilchauffør og en handicapbuschauffør, hvoraf førstnævnte vistnok prøvede at køre den anden ned ved at bakke hurtigt tilbage, mens den anden løb baglæns samtidig med at han noterede nummerpladen. Men heller ikke det blev til noget. I hvert fald kørte de begge derfra et kvarter senere uden nogen som helst tegn at have lidt overlast.

Torsdage i januar sucks.