Det måtte jo ske. Det er jo ikke gratis at se efter andet – måske kommer ham den lille nederen dværg med bue og pil og gør en helt forelsket.

Så det er jeg nu. Helt, helt forelsket i en anden lejlighed. Så meget, så jeg har brugt hele aftenen på at finde så mange fejl og mangler, at jeg kan kassere den og bare sige “Dur ikke! Væk!”. Men ikke engang det faktum, at den ikke har altan kan få mit hjerte til holde op med at banke lidt hurtigere, når jeg tænker på den. Den er så rigtig på alle måder – i hvert fald på papiret og på billederne.

Men jeg kan jo ikke gøre noget før Gældsfælden er solgt. Og det ved jeg også godt. Så nu sidder jeg og er næsten parat til at gå ned på blødende knæ og bede hende gimpen jeg sendte ud i Ørestaden, om at komme tilbage, så

Vi ku’ prøve igen, rejse langt, langt bort
Åh, sig du vil!
Sig du vil gi’ mig en chance til
Gi’ mig en chance til 

Eller… Vi behøver måske ikke gå all in på charter sammen, men bare give mig, og dermed lejligheden en chance til. Men hey! Hvis hun kræver at handlen skal indeholde en fællestur til Gran Canaria, så er jeg frisk. Bare hun kommer tilbage og giver mig en chance til.
Eller at nogen af de kommende 13748329 fremvisninger er seriøse og folk begynder at komme med bud og ikke bare spilder min tid og mit sparsomme oprydningsgen, som allerede nu er helt misbrugt.