Jeg tror godt at vi allesammen kan blive enige om, at vejret i dag ikke ligefrem har gjort noget godt for nogen. Dagen i dag har bare haft en klam hånd liggende over sig – og folks humør har været efter det.
Og så fatter jeg bare ikke at vi kun kan skrive d. 19. januar. Jeg mener, har der ikke været totalt turbo på denne måned? Burde vi ikke være henne omkring 10. februar? Der er jeg i hvert fald mentalt, og som minimum henne omkring d. 1. For kontoen skriger også på at vi vender et kalenderblad, så der kan køres noget løn direkte ind og ned i det sorte hul.

Så det er jo ikke fordi man kan bare kan svinge plastikkortet og dulme denne altid nederen januar. Alt er downsizet og strammet helt ind (pånær i morgen, hvor vi skal svælge i sushi!).

Jeg bliver bare så pisse kontrær når nogen siger til mig, at jeg ikke må noget. Også når det er mig selv. Jeg får så uendelig, ubændig og ekstrem trang til at gå ud og shop-till-I-drop.
For selvynket er helt i top. Hold nu kæft, hvor er det synd for mig! Meget mere end alle andre januar-trætte mennesker! Jo, det er!

Og så er det bare så fantastisk, at kunne gå ud og forbruge uden at bruge en eneste krone! For som så mange andre, så kører jeg også en hel del af de der billige deals (downtown, sweetdeal osv.), og når der er noget godt og billigt, så kan man jo lige nappe det. Og på den måde, kan man pludselig få en luksus glow ansigtsbehandling på en lorte torsdag i lorte januar måned – fordi man er så distræt at man lidt glemmer hvad man egentlig har købt de seneste måneder.

At jeg så lige skal have en alvorssnak med mig selv om, hvor grænseoverskridende det er for mig at andre piller mig i hovedet og kun går efter at finde fejl og mangler (det er jo ikke fordi man får ros; de fremhæver kun det dårlige!). Måtte de første fem minutter messe for mig selv: “Vær nu lidt normal! Det er jo ikke en brazilian du er igang med at få lavet!”. For det var ligesom det værste jeg kunne tænke mig til at få et fremmed menneske til at gøre ved mig.

Til dem der endnu ikke er med på rabat-bølgen, kan jeg klart anbefale det! Køb og glem; så bliver du glad i januar!