The CityGirl

Crush på ældre mand med flæskekinder

Jeg ved ikke helt hvad der sker. Om det er alderen der pludselig slækker på kriterier og krav. Om det er vinteren der slører synet. Om det er den generelle søvnmangel og stress på grund mit nye faste forhold til min ejendomsmægler, og alle de ting der hører sig til i sådan et forhold. Eller om jeg bare har hjernevasket mig selv.

I hvert fald gik det op for mig forleden, efter at have fået set fire sæsoner af 30 Rock, at jeg pludselig synes Alec Baldwin er lækker.
Rimelig paf og egentlig også flov og pinlig over at jeg havde tænkt tanken “Han er da egentlig meget lækker”, blev jeg alligevel nødt til at teste, og se, om jeg virkelig var helt off eller om der faktisk var noget om det.
For da jeg pludselig havde syntes at Gary Barlow var blevet lækker, var alle enige med mig; manden var pludselig blevet helt okay, og der var intet i vejen med at overveje ham.

Jeg skrev til Miss Cool: “Jeg tror jeg har set for meget 30 Rock; jeg synes Alec Baldwin er lækker…“, som kvitterede hårdt og kontant med: “Ha haa! Pludselig bliver du tiltrukket af ældre mænd med flæskekinder ude i byen også. Det er en glidebane!

Og hun har jo ret. Manden er gammel, han HAR faktisk flæskekinder og er jo heller ikke just til den slanke side. Han er ikke lækker. Slet ikke. Så jeg svarede: “I know! Du må stoppe mig, afvænne mig, låse mig inde! Et eller andet!” – og satte endnu et afsnit på. Og synes stadig han er lækker.

Må virkelig snart blive færdig med den serie, så jeg kan komme over mit crush på ældre mænd med flæskekinder. Det er jo uholdbart – for slet ikke at tale om, at det er helt og aldeles uncool og gennemgående kikset. Man kan jo ikke have Alec Baldwin på 53 år og med flæskekinder med til familiefest!

Categories: mænd, tv

Listeliv IX: I det mindste er januar slut » « Mandagskonflikter

8 Comments

 1. Alec Baldwin er jo lækker!

  Hver gang jeg ser filmen Elizabethtown bliver jeg en smule irriteret over, at han ikke er mere med andet end den første halve time af filmen – for ham vil jeg da godt kigge lidt mere på!

 2. Hvad med at se det afsnit af Venner, hvor han er kæreste med Phoebe, og synes alting er helt vidunderligt fantastisk, og i det hele taget er røvirriterende, nogle gange. Så tror jeg det vil gå op for dig at det ikke skal være dig og ham…

  (Det er S8E18 ifølge IMDb)

 3. Jeg synes, han er karismatisk. (dejligt ord som kan betyde tiltrækkende men ikke direkte lækker)

  • The CityGirl

   1. februar 2012 — 00:21

   JA! Det kan man godt sige han er, uden at man bliver flov! Burde have tænkt på det ord…
   Og derudover så synes jeg han er virkelig sjov i 30 Rock – tror også det hjælper ham lidt. Du ved, gør ham lidt mere karismatisk…

 4. Som udsending fra gruppen “ældre mænd med flæskekinder” vil jeg bare sige, at dette indlæg er virkelig opløftende. Det hele ser pludselig ikke så sort ud længere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑