The CityGirl

Beige-brun bestemmerøv

Jeg startede dagen med at blive skældt ud af en pædagog. Noget som jeg egentlig troede var forbeholdt enten børn eller forældre.
Men jeg havde formastet mig til at parkere min cykel i cykelstativet på gaden. Altså den der offentlige gade, hvor man må antage at cykelstativet også er offentligt idet det står der. Godt nok foran den der skide børnehave, som har et støjniveau på hundrede tusinde decibel – men alligevel. Vi betaler vel alle penge til den samme kommune?

“Hvorfor parkerer I ikke ovre hos jer selv?”, lød det med en spag stemme bag mig, fra en beige-brun midaldrende kvinde med dårligt hår.
“Øhh… Fordi der ikke er plads? Og fordi jeg også bor her?”, svarede jeg, da det gik op for mig, at det var mig den beige-brune kvinde talte til.
“Det er altså vores cykelstativ”, forsøgte hun at sige bestemt, men blev undermineret af sin egen beige-brun-hed.
“Så vidt jeg ved er det en offentlig vej?”
“Men det er vores stativ! Det er okay, hvis I fjerner jeres cykler inden kl. 7, men ellers er det jo problematisk”, blev hun ved.
Vantro stod jeg og så på den der beige-brune bestemmerøv, som i ramme alvor legede Parkering København omkring et skide cykelstativ – som jeg nægter at tro på at hun ejer.
“Well, det her er Nørrebro: Hver cyklist for sig selv”, affærdigede jeg hende med, samtidig med jeg satte mig op på cyklen. Overvejede at råbe tilbage, at jeg faktisk havde endnu en cykel parkeret i stativet, men var usikker på om den information egentlig ville være til min fordel, så jeg undlod, selvom jeg gerne ville have set hendes beige-brune bestyrtede ansigtsudtryk.

Når jeg kommer hjem vil jeg gøre alt for at parkere i det offentlige cykelstativ på den offentlige vej, bare for at irritere den beige-brune bestemmerøv.

Categories: agurketid

The smell of feng shui in the morning » « Er du økonomisk ned?

4 Comments

 1. Du er vel klar over, at nu skal alle ungerne inde på beige-brun stue rydde op hele dagen, bare fordi du ikke lagde dig fladt ned og sagde undskyld??

 2. Jeg er målløs!!!

  Hvem fanden er død og har gjort hende til nabolagets sherif?? Alt i min krop vender den forkerte vej i ren afmagt over beige-brun-røv

  • The CityGirl

   18. januar 2012 — 12:34

   Jeg kan mærke revolutionen ulme… Hun er jo bare den første der ryger op af muren når revolutionen kommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑