The CityGirl

1. januar, din møgmær!

Jeg har faktisk ikke rigtig nogen idé om hvordan klokken blev næsten syv i morges, før der blev slukket på musikken ovre på Ambassaden. Men vi må vel have haft en god fest. Ligesom det vel også er et tegn på en god fest, at man finder billeder på sin telefon, som man ingen erindring har om er blevet taget.

20120102-002602.jpg
Der er bare også det ved gode fester, at der altid er en bil der skal hentes næste dag, hvilket er en noget nær umulig opgave, når ens krop er maximalt vred på en, og bare prøver at afstøde sig selv.

Det hjælper selvfølgelig en lille smule på det, når man, efter at have stået i kø på McD i uendelige tider, kan dukke op på Ambassaden med en gigantisk pose og blive modtaget, som var man Dronningen af Saba. Der lignede noget katten havde slæbt ind. Men selv dronninger har vel off dage?

Og selv dronninger kan vel tænke efter en god fest: Hvis jeg skal have noget som helst nytårsfortsæt, må det være, at jeg på ingen måde skal i nærheden af alkohol i det nye år. For 1. januar, du vil altid være en møgmær!

Categories: nytårsaften

Kollektiv off dag » « It’s just a bootie call

4 Comments

 1. Godt nytår :o)

  • The CityGirl

   2. januar 2012 — 20:40

   Du tror ikke jeg kan holde den?!
   Det tror jeg egentlig heller ikke helt på selv… Men man burde jo gøre noget; det er fandme uholdbart når ens krop afstøder sig selv. Nærmest…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑