The CityGirl

You played PIK for 13 points

Da jeg var færdig med at lege med min fryser i går, var jeg nødt til at gøre noget andet. Dels for ikke at gå vred i seng, dels for bare at tænke på noget andet end de sidste ydmygende timer. Derfor var det jo meget naturligt at finde den der Wordfeud app frem og komme i gang med den, som absolut last mover.

Jeg gik igang med at gennemgå mine kontakter, som jeg mente også kunne have app’en, for jeg ville helst spille mod folk jeg kender – det er bare lidt sjovere. Eller det troede jeg. For efter at have sendt et par invitationer afsted, var der en der bed på. Men så blev det også problematisk. Så skulle vi tale om det.

For åbenbart kan man ikke sende sådanne uhørte invitationer til tidligere mænd i ens liv. Det er faktisk at lægge op til sex. Erfarede jeg mellem klokken et og tre i nat, hvor vi blev nødt til at tale om det jeg havde gjort. Denne åbenlyse invitation til alt andet end Wordfeud.

Mand: Hvad skal jeg ellers lægge i det når du sender sådan en invitation klokken kvart over et?
Mig: JEG VIL BARE SPILLE WORDFEUD!
Mand: Men nu har jeg jo lyst til dig
Mig: Men jeg vil jo bare spille Wordfeud….
Mand: Men det går jo ikke; tænk hvis nogen ser at vi spiller?
Mig: Hvorfor har du så accepteret invitationen?
Mand: Jeg kan da ikke sige nej til dig

Og sådan fortsatte det ungefähr i to timer, hvor jeg bare ville spille Wordfeud og han bare ville knalde – og ingen af os fik noget af det.

Så går det lidt nemmere her til aften med Kat, hvor ordbogen godt nok ikke vil godtage ord som JYDE og YT, men PIK går fint igennem. Bare synd (for pik) at den ikke giver mere end 13 point.

20111207-224848.jpg

Categories: overspringshandling

Så det betyder….? » « 30 år, single, død ved afrimning af fryser

4 Comments

  1. Ynkværdige mandsperson. Du er da også en ord-tøjte. Det var jo en åbenlys invitation… Til ord.

  2. Så nu er Wordfeud den nye måde at lave booty calls på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑