The CityGirl

Som en ninja i vinden

Igen er man taget til fange af meteorologerne, og ved hverken fra eller til.
For imorgen skal jeg til Odense igen, og denne gang havde jeg tænkt mig at køre selv. For der er vist ingen overhængende fare for at jeg vakler ud derfra i skrigende smerte, og min far har nu fået lov til virkelig at prøvekøre sin nye bil. Så der er ingen argumenter for ikke bare at køre selv – og så kan jeg bare utrolig godt lide at køre lange ture alene.

Problemet er bare, at der har været varslet noget gevaldig vind, som i meteorolog termer lyder “storm”, måske endda “orkan”.
Og meget kan Miss Marilyn, for hun er en ninja. Men som alle gode ninjaer er hun jo let som en fjer, så hun kan snige sig ind på sit bytte. Dermed må Storebæltsbroen være den ultimative fjende for ninjaer.

For vi har kørt over den bro før, hvor det blæste lige lovlig meget – og det var endda uden at Tanev & Co havde råbt ‘Ulven kommer!’ – og lad mig bare sige det sådan; jeg var virkelig, virkelig glad da vi ramte fast land igen! Og selvom jeg naturligvis ikke er i tvivl om at hun også kan svømme, for det er vel obligatorisk for ninjaer, så orker jeg ikke at tage den over Storebælt nedenom broen.

Nu er det snart flere dage siden, at de har pisket en stemning op, men betyder det så, at det hele er afblæst, eller er vi stadig på? For jeg vil virkelig gerne vide om jeg skal bytte ninja bil ud med fransk bil, eller om alt bare er peachy peachy nu.

Måske man bare skal flytte til et andet land, hvor der ikke er så meget kaos med vejret, og hvor meteorologerne ikke lyver…

Categories: tandlæge

Fucking Frederiksberg XXVII: Den ultimative straf » « Muligvis bliver jeg nødt til at være nøgen

8 Comments

 1. Er sikker på, at hun forbliver verdens bedste vejgrebs-ninja med alt det skidt, du har fyldt i hende under panik-oprydningen…

  • The CityGirl

   15. december 2011 — 14:57

   Nu er det hverken skidt eller cement jeg har fyldt hende op med… Primært vinterstøvler og vasketøj. Men måske du har ret; måske hun nu er verdens bedste vejgrebs-ninja.

 2. Hvad bilder Tanev sig også ind, ikke at ringe og meddele den slags personligt?

 3. Det ser ud til, at det er afblæst: “Fredag mest skyet med enkelte byger, til dels med slud. Let til frisk vind fra syd og sydøst, som drejer til øst og nordøst og ved Østersøen tiltager op til hård vind. Dagtemp. mellem 2 og 5 grader.”.

  Så kør I bare. Er der egentlig en historie bag navnet Miss Marilyn? :)

  • The CityGirl

   15. december 2011 — 23:36

   Tak – det er også den konklusion jeg selv er kommet frem til ;-)

   Og nej, ikke rigtig nogen historie – hun skulle bare hedde noget sejt, og så var det jo oplagt at opkalde hende efter Marilyn Monroe, som hun naturligvis er mindst lige så lækker som! ;-)

 4. Storm?!

  Der er jo fucking vindstille i Odense! Helt bogstaveligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑