The CityGirl

Fattigjul for alle pengene

December er en mær, og julen er en svigefuld satan. Det er i hvert fald ikke den næstekærlige følelse der er i højsædet når man trisser rundt i city. Eller nærmere løber spidsrod mellem jule-stressede mennesker og butikker.

Jeg fik taget det første store hug i dag, og jeg ved ærlig talt ikke om det var det værd. Klokken 17 havde jeg været i krig i 2,5 time, og sad udenfor Magasin og drak en kop kaffe, prøvede at få min kropstemperatur ned fra 1000 til normal og ventede på at Miss Cool fik fri fra arbejde, så jeg kunne se et normalt menneske, bevare troen på at julen er rar og måske komme af med min trang til at gøre noget drastisk ved alle de andre mennesker.

Men hun kom ikke, for der var krise på arbejde, så jeg måtte nøjes med at indtage normal kropstemperatur, hvilket absolut heller ikke var at kimse af. For i løbet af de foregående 2,5 time, havde jeg lige så stille og roligt fået afmonteret mig det meste af tøjet. Faktisk var jeg skræmmende tæt på at være nøgen – men det er åbenbart konsekvensen af at arbejde sig igennem Strøget (der var ingen vej udenom; de fleste gaver var desværre at finde derinde) og ende i Magasin, mens man hjælpeløst står og leder efter puslespil til 2-årige (HVILKET TYDELIGVIS ER EN URBAN LEGEND, FOR DET ER IKKE AT FINDE NOGEN STEDER!), sammen med hjælpeløs ekspedient, mens ens arme er ved at bukke under for vægten af poser (og løst tøj).

Og når ens støvler så også begynder at klemme, så begynder går man over til plan b, hvor man
a) Overvejer om ens niece vil synes at den der Flying Pegasus er lige så sjov som man selv synes i det ynkelige øjeblik man står i legetøjsafdelingen og leger med den

20111219-184656.jpg

b) Tænker, at det der “Giv en ged”, eller hvad det nu er for dyr der er på tapetet i år, sgu ikke er så tosset alligevel…
c) Siger “Fuck it” og køber sig fra flere jule-kvaler og messer for sig selv “DerKommerLønIndIgen! DerKommerLønIndIgen!”

Categories: jul

How to impress a hipster-boy » « Fucking Frederiksberg XXVII: Den ultimative straf

6 Comments

 1. Åh åh, føler med dig. Jeg har besluttet mig for en ny, omend lidt vovet strategi, hvor jeg venter til allersidst på dagen torsdag og fredag i håb om, at alle andre er gået hjem. Det vovede er selvfølgelig, at ting kan være udsolgte, og så er det svært at gøre noget ved plan B – eller bare finde på den..

  • The CityGirl

   19. december 2011 — 21:56

   Jeg havde egentlig også tænkt mig at gøre det samme, men da min bror har fødselsdag d. 22 (og fylder særdeles rundt) og vi ikke skal holde jul sammen, så blev jeg nødt til at komme i omdrejninger nu, så jeg kan ekspedere gaver i den retning… Ellers havde jeg gjort det samme!
   Jeg krydser fingre for at din strategi virker – ellers er der altid perleplader ;-)

 2. Jeg har valgt den julegaveindkøbsstrategi der hedder “Hav så travlt på arbejdet, at du ikke har tid til at tænke på julegaver”. Det resulterede i, at min søster var nødt til at lægge ud for sin egen julegave (fordi lorte-dankort strejkede en del gange i London – ja oveni travlhedshatten var der også en tur til London (men det var ok)) og de sidste par timer i UK gik med at panikshoppe julegaver (da gad kortet godt at virke). Af alle julegavekøbescenarier må det allermest ynkelige da være når man får sin for-lyligt-afskedigede søster til at lægge ud for sin egen julegave!

  (kortet gad at virke på: julegaver til mandlige familiemedlemmer og rynkecremer til mig men ikke til: julegaver til kvindelige familiemedlemmer og tøj til mig)

  • The CityGirl

   19. december 2011 — 22:36

   Men måske det hjælper til at “toughen her up”? Nej?
   Ej, det er virkelig nederen – og jeg synes du skal få dig et nyt Dankort; det er virkelig selektivt på den absolut nederen måde!

 3. Nooooo!

  Igår? 17.15? Udenfor Magasin?

  Det var jeg også. Og for f…., hvor kunne jeg godt have
  brugt en røvfuld gedigne sjusser!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑