The CityGirl

Drenge er bare sjovere

I går fik jeg mig taget sammen til at køre lånte stole og bord tilbage til forstæderne. Sammen med VIP-hund og tømmermænd. Og mens vi lå på sofaen og fik serveret frokost og kaffe til at pleje tømmermændene kom Nisseborgen på tale igen – og ikke mindst det faktum, at jeg havde advokeret kraftigt for at der skulle bygges en mere, så der rigtig kunne leges krig og ting i den dur.

For min mor havde ikke glemt, at jeg havde sagt det, så hun havde siden sidste jul købt en samle-ridderborg til formålet. Ergo måtte jeg i gang med at samle en ny borg – naturligvis lidt nemmere, da den ikke skulle laves from scratch, som den ægte Nisseborg jo er.

Og mens jeg sad sammen med min mor og forsøgte at gennemskue de hollandske anvisninger (min far var stået helt af; åbenbart gider han ikke hollandske ridderborge), måtte jeg konkludere at drenge legetøj altså er tusind gange sjovere end pige legetøj – og at jeg derfor glæder mig ekstra meget til jeg skal være faster igen, for denne gang bliver det en dreng.

Faktisk havde jeg så meget optur over det, at jeg overvejede om man kunne give Lego og andre awesome samleting i julegave til et endnu ufødt barn – bare så faster kunne øve sig lidt på forhånd. Måske sammen med faren. Eller om man kunne give faren det i julegave. Fordi det også lidt vil være en gave til mig selv, som jeg jo ikke rigtig bare kan købe til mig selv. Man er nødt til at have et barn som undskyldning.

I hvert fald er der ingen tvivl om, at det er SÅ meget sjovere at lege med drenge end piger, når de er små. For let’s face it; dukker har altid været nederen (og også lidt skræmmende) og ridderborge og racerbaner er bare the shit.

Faster glæder sig til at få en nevø – og nevøen har bare at ville at lege med drengeting med faster. Ellers bliver hun meget skuffet.

Categories: familie, jul

Så er det nu, utro røvhuller! » « Du er en stjerne!

6 Comments

 1. Hvorfor ikke bare købe noget drengelegetøj til dig selv. Du er jo NØDT til at have legetøj i huset, når nevøen kommer på besøg – en gang.. :-)

  • The CityGirl

   11. december 2011 — 23:08

   Nå ja! Og jeg er jo nødt til at teste det inden, så jeg ligesom har tjek på tingene til når nevøen kommer på besøg. Og ingen ved jo hvor lang tid det tager at få tjek på, så må nok hellere gå i gang nu…. ;-)

 2. Om du køber til brormand, dig selv, eller til nevøen og bare er i god tid: Det er helt ok!

 3. Piger leger bestemt også med Lego :)

  • The CityGirl

   13. december 2011 — 13:20

   Jojo, gjorde det også selv (og racerbaner) – men piger får jo aldrig de der store Lego ting. Det er jo lavet til drenge, og det er faktisk lidt unfair… ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑