The CityGirl

All the fellas that I haven’t kissed

Midt i al julestressen, mangel på næstekærligheden og overraskelsen over at vi pludselig er i december, og ikke mindst, at det jo er juleaften på lørdag, har jeg helt glemt at tænke på, at der jo kommer noget retur i det store gavebytteri. Det lyder skørt, men jeg har faktisk ikke skænket det en tanke. Det eneste jeg har tænkt på, er alle de gaver jeg skal nå at købe, distribuere og checke af listerne.

For jeg har jo, i al beskedenhed, været ‘an awful good girl this year‘, hvor jeg voksent og ansvarligt ikke har raget (alt for meget) rundt som en forvokset teenager.

Så ‘Think of all the fun I’ve missed‘ og ikke mindst ‘Think of all the fellas that I haven’t kissed‘. Jeg har faktisk ‘been an angel all year‘ – og selvom jeg teoretisk set godt kunne fortsætte på den rene side af livet og ‘Next year I could be just as good‘, så står det lidt mere til forhandling… Alligevel jeg synes bestemt, at jeg må have gode odds på Santa’s liste i år. Ellers er der ingen retfærdighed til.

Men måske er det bare den søde juletid der sætter griller i hovedet på mig, måske er det bare fordi jeg virkelig har været ‘an awful good girl this year‘, at jeg pludselig blev ramt af nogle sommerfugle i maven, da det tidligere i dag gik op for mig, at jeg vist nok stod og flirtede med den der søde fyr, som jeg har kigget lidt på den seneste tid. Men mere underligt, så tror jeg, at han flirtede med mig. Meget.

I hvert fald var jeg ikke helt sikker på hvad der skete der, midt i kaffen, og hvor jeg bagefter stod i elevatoren med min kaffe, lidt blond, lidt paf, og måske bare resultatet af ‘all the fellas that I haven’t kissed‘ og tænkte: “Mærkeligt! Meget mærkeligt! Flirtede han lige med mig?! Og flirtede jeg lige tilbage?!”.

Jeg var ikke sikker, og jeg fandt ikke ud af det – for da jeg ville hive det helt store analyse apparat frem og analysere begivenhederne med Mr. Whiteaway, så havde han fået fri og var gået ud for at æde pebernødder.
Måske jeg bare skal sende en Wordfeud invitation og se hvor det bærer hen ad. Det er jo åbenbart det de unge gør nu til dags.

Categories: flirt, jul

The Urban Christmas Myth » « How to impress a hipster-boy

3 Comments

  1. Jeg sad i flyver ved siden af Ryan Gosling-lookalike – vi snakker nærmest på en prik og i pænt tøj OG chatty. Så ved man bare, at det bliver en af den slags flyveture, hvor man bliver luftsyg og kaster op! Livet har desværre sin helt egen ironiske tilgang til tingene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑