Jeg er ikke helt sikker på, at det er sådan man skal gøre. Altså netdate. Jeg er faktisk ret sikker på, at netdating-siderne ikke helt har til hensigt, at man bruger deres service til at sidde og skrive sammen med vennerne.
Men det var lidt det jeg kom til at bruge min netdating-tid på i går; at netdate Miss Cool.

Først var det bare de sædvanlige net-score-replikker vi langede henover skærmen, så blev de sære, så kom Barnaby på banen (for alle raske piger har da en svaghed for verdens mest stille og rolige krimiserie, ikk?), og tilsidst blev det bare lidt for lummert på den absolut mærkelige måde, at vi blev nødt til at lukke det ned, og lade som om det aldrig var sket.

Jeg håber virkelig ikke at de logger chatprogrammerne, for det vil bare ikke se godt ud i nogen som helst henseende hvad vi formåede at smide henover skærmen. Men underholdende var det – og på en måde langt mere ligetil end den beskeden “How you doing?”, som poppede op undervejs fra en russer.

Så hellere være Miss Cools Barnaby. For så kan vi også gå i tweed og være adelige!