The CityGirl

The joy of a pre-teenager

Dengang jeg var barn og teenager for omkring 100 siden, var man barn og så teenager. Nu er man også præ-teenager. Og OMFG, hvor er de træls!
Jeg sad ved siden af sådan en i flyet på vej hjem i går. Pige, 12 år, hovedet fyldt med sminke og kroppen maksed out på hvalpefedt (havde vi andre også SÅ meget?), og så rastløs og pres som man overhovedet kan være.
Hvis hun havde været voksen, havde jeg helt sikkert ladet en bemærkning falde, men fordi hun var barn (eller præ-teenager som det jo hedder nu om dage) kunne jeg ikke få mig selv til det. Jeg ville jo ikke være hende den onde dame, der traumatiserede hende og gjorde hende pinlig berørt. Det har hun alligevel udsigt til at være de næste mange år, når hun blev rigtig teenager.

Så jeg forsøgte bare at opretholde et minimum af privatsfære, hvilket var virkelig svært når præ-teenager sad ublu og stirrede på mig og hvad jeg lavede. Så opgav jeg, og sad og stirrede i stedet (næsten) ublu på hvad hun lavede: Kærestequiz i Vi Unge.
I følge hende selv havde hun været forelsket fem gange. Fem! 5! Det er der jo ingen mennesker der er. Og det havde jeg lidt lyst til at råbe til hende en af de tusind gange jeg burde have sagt til hende at hun skulle blive i sit sæde, tage hensyn og i det hele taget lige slappe helt af.
Præ-teenagere slår åbenbart grædende småbørn. Det havde jeg alligevel ikke troet. Naivt troede jeg, at lige så snart børn kunne tale, ville alting blive godt igen.

Categories: ferie

Sehr gut! » « Kvinde i lænestol

5 Comments

 1. Da jeg skulle til new york tidligere på året (“heldigvis” med mellemlanding på island) sad der to børn bag mig hele vejen fra københavn til reykjavik… som fint kunne snakke… og synge…og sparke til sædet foran… ARGH! Det gør det absolut ikke bedre, at de er i stand til at formulere sætninger.
  Det kunne være fedt, hvis flyselskaberne ville lære noget af DSB og sætte alle de der irriterende familietyper i en sektion for sig selv, hvor de ku’ kaste med flymad, larme og ellers være nederen på alle mulige andre måder – UDEN at vi andre skulle udsættes for det.

  • The CityGirl

   10. november 2011 — 18:40

   Puh, børn der synger er simpelthen det værste – kun overgået af børn der synger på tv….
   Derudover har der været en del snak om fly uden børn. Jeg tror (håber?) det er et spørgsmål om tid før man kan købe sig fra børnefri flyture. Det MÅ jo komme!

 2. Hm – dvs hun gjorde det, vi andre har lyst til??

  ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑