The CityGirl

Nul Sex & The City

Det der med moralske tømmermænd og at slå sig selv i hovedet morgenen efter et one night stand må en gang for alle høre op. Piger må gerne score og have uforpligtende ’drenge-sex’ – også hver weekend! Og jeg kan ikke anbefale netdating nok – det er så pisse-sjovt!

Og selvom det måske ikke altid er en super-duper lækker fyr, man vågner op sammen med, så har man i det mindste materiale til en fantastisk historie, man kan fortælle til veninderne og vennerne i det sekund, man får ham smidt ud af døren om morgenen. Og når han spørger om dit telefonnummer, er det okay (og faktisk også ret sjovt) bare at sige: nej.

En af mine værre online-eskapader stod på over flere dage uden mulighed for flugt. Til gengæld fik jeg indsamlet så meget materiale, at der var nok til mange go’e historier. Her er et udpluk!

En fyr, jeg mødte på netdating, arbejdede ved et flyselskab og inviterede mig med til New York i fem dage. Jeg tænkte ’hvad fanden’ og sagde ja. Den der impulsivitet kommer altid og bider én i røven, men alligevel fortsætter man ufortrødent.
Det var fem dage i helvede. Alt, hvad man kan forestille sig af forfærdelige detaljer ved en fyr, indeholdt ham her. Han kom i en taxa og hentede mig. Han havde en hvid skjorte på af så dårlig kvalitet, at man kunne se hans brystvorter igennem. Jeg sagde, at han så fin ud. Han kiggede op og ned ad mig og svarede, at mindre jo også kunne gøre det. Godt så!

Jeg sad og læste en bog på flyet. Han sagde:
– Folk, der læser, siger mig ikke en skid.
Som universitetsstuderende vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle svare til det, men sørgede for at gå ind i samtlige boghandlere, jeg kom forbi i storbyen. Han blev udenfor.

Vi boede på Manhattan, og jeg tænkte, at så skulle man da nok lige ud og have en drink eller to og danse lidt. Men han skulle i seng kl.21 hver aften og kunne højst drikke to genstande om dagen. Ellers blev han ’helt fuld’.
Til gengæld skulle vi op kl. 6 om morgenen. Og selv i New York er der på det tidspunkt ikke andet at glo på end tykke donuts-ædende betjente.

Vi skulle også sove til middag. Der lå jeg i en fantastisk by og lyttede til min dates åndedræt. Følte lidt, jeg var Julia Roberts i filmen ’I seng med fjenden’. Når jeg kunne høre, han sov, gleeeeed jeg ud af sengen og sneg jeg mig på bar og skrev desperate postkort til min søster – min mobiltelefon virkede ikke!

Vi havde sex én gang (- for meget)…

Da vi skulle hjem, fyldte han min taske op med alle hans indkøb, da han selv kun havde en lille rygsæk med. I lufthavnen måtte man ikke ryge, så jeg måtte slæbe min – nu – absurd store taske ud og ind, imens han vimsede af sted med sin lille, lette rygsæk. Da vi havde været ude og ryge en milliard gange og skulle ind igen, spurgte han galant, om ikke han skulle bære min. Jeg blev meget overrasket og spurgte, om han var sikker, fordi den var virkelig tung. Ja-da, sagde han, løftede den op, satte den straks ned igen og gik med ordene:
– Nej det går ikke. Den krøller min jakke…

Men de impulsive valg og scoringer er ikke alt sammen skidt. Jeg har haft mange fantastiske one night’ere – også fra netdating – og det er bare om at springe ud i det og nyde det. Vend den om og sig, at det er dig, der beslutter dig for at knalde ham og hav det okay med det.
Hvis du først beslutter dig for, at det ikke er noget seriøst, du leder efter, kan det jo være, at han dukker op alligevel. Der er alligevel heller ikke noget mere ucharmerende end en pige, der er på jagt efter den stoooore kjærlighed. Og drengene kan lugte det, ligesom hunde kan lugte frygt, og fluer kan lugte lort. Du kunne ligeså godt bruge en peberspray, som den pebermø du udstråler at være.
Nej. Tag det for, hvad det er og vælg at have det sjovt. På nettet eller bare i byen.

Categories: dating, Gæsteblogger

Mit liv som hjemmegående husmor » « Vil du være min Barnaby?

3 Comments

  1. Jeg vil gerne, på vegne af hele det knap-så-kønne køn, rejse mig og starte en slow clap for sidste afsnit af den der.

  2. Jeg tror meget på øve kærester som de der ikke så forpligtende jo er.

    Må jeg spørge hvorfor du ikke bare ca i flyet på vej til NYC sagde til ham, at det nok ikke rigtig var noget med jer to men tak for flybilletten og jeg finder selv et sted at bo i NYC?

  3. Cille -> hun skulle nok lige sikre at hun kunne komme hjem igen også ;-)

    Jeg har selv fundet en del søde one nighters inde på http://www.netdate.dk og så også scor dk. Kan bedst lide at finde dem på nettet for hvis man finder en one nighter i byen er de altid fulde.

    /M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑