The CityGirl

Nu skal man jo ikke være en kaffe-skøge

Det går skidt med det der netdating – og egentlig er det ikke nogens skyld. Der er bare ikke noget godt på hylderne pt. Ligesom i H&M; nogle uger er der vildt mange fede ting, andre uger er der ikke noget.
Og så er det lidt som om lix tallet er faldet hos de mandlige brugere siden jeg sidst var derinde. Jeg har fået “breve” på under ti ord. Det gør det unægteligt svært at arbejde med. Så svært at jeg har opgivet nogen på forhånd. Det er jo ikke Twitter!

Men så kom der en på banen, lad os bare kalde ham Mr. NiceGuy. Mr. NiceGuy var heller ikke af mange ord, men i de meget få ord han sendte til mig, lå der alligevel lidt andre ting i mellem og lidt smil og ting i den dur.

Mr. NiceGuy var utrolig ligefrem og ville gerne drikke kaffe med mig. Og egentlig vil jeg også gerne drikke kaffe med ham – men jeg vil jo heller ikke være en kaffe-skøge og bare sige ja til kaffe, fordi der lige er en der spørger. For omvendt vil jeg vel heller ikke have en mand der vil have en kaffe-skøge, antager jeg.

Nåmen, jeg skrev til Mr. NiceGuy at jeg gerne ville drikke kaffe med ham, men om man virkelig kunne gøre det på så spinkelt grundlag. Behøver man ikke andet end to mennesker der gerne vil drikke kaffe? Havde lyst til at skrive, at jeg ikke havde lyst til at være en kaffe-skøge – selvom jeg måske inderst inde gerne vil.

Så måske jeg bare skal gøre det. Springe ud som kaffe-skøge – det er vel ikke fordi mændene i netdating-land skriver med hinanden og fortæller hvem der er kaffe-skøger og hvem der er normale?

Categories: dating

Fundamentalt irriterende » « Smil – det smitter

12 Comments

 1. Skrid på kaffe-date med ham der! Ingen grund til at skrive 1000 breve til hinanden før I mødes og finder ud af, at I ikke kan lide den måde hinanden lugter

  • The CityGirl

   28. november 2011 — 00:04

   Havde nu heller ikke tænkt mig at vi skulle ud i noget med 1000 breve – overhovedet! ;-)
   Men måske bare noget der vakte lidt mere interesse end kaffe – men okay, jeg er jo en sucker for kaffe…

 2. Du kan li kaffe – han kan li kaffe. Kør :)

 3. Fandt du nogensinde ham piloten?

 4. Så drømmen lever endnu, eller?

 5. Det er ikke umuligt at en sådan kan skaffes..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑