The CityGirl

Mit liv som hjemmegående husmor

Lidt skræmt må jeg konstatere, at jeg åbenbart har et særdeles veludviklet gen for at agere hjemmegående husmor. Og mærkeligt nok, er det Kat der får det frem i mig.

Da jeg var nede hos hende, havde vi ligefrem et ægte parcelhus-øjeblik, hvor hun kom hjem mens jeg stod og vaskede op og det hele var millimeter fra at hun sagde “Honey, I’m home!” og jeg hev en kage ud af ovnen. Bortset fra at jeg, som den ringe hjemmegående husmor jeg er, ikke var igang med at bage nogen kage.

Og nu hvor hun kommer på besøg her om lidt, har jeg selvfølgelig sørget for både at købe ind af vådt og tørt, gjort rent, lagt rent sengetøj på – og endda købt ind til morgenmad. Jeg har gudhjælpemig også været forbi Lagkagehuset og købe kage, så vi kan få kaffe og kage her i eftermiddag.

Måske er det noget der er basis i de fleste menneskers liv, men når man som jeg sjældent har to kompatible ting i køleskabet, når der normalt ligger bjerge af nullermænd i hjørnerne og når der aldrig er det der ligner morgenmad her på matriklen, så giver det mig lidt følelsen af at være hjemmegående husmor. Det er jo sådan nogle mennesker der har styr på tingene, har et fyldt køleskab og som aldrig løber tør for toiletpapir.

Selvom jeg er lidt skræmt over mit nyligt opdagede gen, og endnu mere skræmt over at det faktisk er så veludviklet, så kan jeg faktisk godt lide det.
Let’s face it; det er faktisk ret awesome at have et fyldt køleskab, en lejlighed uden nullermænd og ikke være i fare for at løbe tør for toiletpapir!

Categories: agurketid

Jeg slår op! » « Nul Sex & The City

3 Comments

  1. Det lyder som en fredag liige inden aflevering af en opgave for mig. Og jeg kan egentlig også godt lide.

  2. Man kan faktisk blive træt at det i længden.

    I promise!

  3. Hehe – det indlæg gav mig associationer til filmen Pleasantville med det der “Honey, I’m home!”. :D

    Men så længe du bare går i Lagkagehuset og ikke bager kage selv, så er der vel grænser for, hvor galt det kan gå med det der husmor-gen. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑