The CityGirl

Kvinde i lænestol

Nu har jeg også kun fløjet til Málaga 247 gange, så nu var det på sin plads at tage ind til selve Málaga og se hvad den egentlig kunne byde på:
20111106-175902.jpg
Så igår lørdag, med tusind onde tømmermænd, tog vi ind til den forjættede by og drak en hel del kaffe, slentrede rundt i sensommervejret og nappede et enkelt museum. For der er jo noget med ham Picasso. I hvert fald ville det ikke have gjort noget hvis nogen havde givet ham et crashkursus i titel-skrivning. Samtlige tegninger, malerier og lerting var jo varianter over “Kvinde”, “Mand”, “Kvinde i lænestol”, “Kvinde på brun baggrund” og så videre og så videre. Til gengæld gjorde manglen på opfindsomhed fra Pablos side det muligt for os at lege legen “Gæt en Picasso” – hvilket vi tilsidst blev ret ferme til.

Men det var jo også hårdt. Jeg mener, at være SÅ aktive en hel dag er jo ikke hverdagskost hernede. Derfor var det særdeles godt at alt kunne vende tilbage til normalen i dag, søndag, hvor vi kunne sidde i solen og dø langsomt over en kryds og tværs. (Hvem er de mennesker der laver kryds og tværser?? Og hvorfor har de et ordforråd som ingen andre mennesker kender?!)

Categories: agurketid

The joy of a pre-teenager » « Ferie for feriens skyld

3 Comments

 1. Tror du ikke bare, at de mennesker, der laver krydsogtværserne, gør præcis som I selv gør? : Scrabble-spil og godt med sprut. :D Så kommer alle ordene helt af sig selv.

  • The CityGirl

   7. november 2011 — 12:26

   Jeg tror de lever i en parallelverden hvor de har deres helt eget sprog, som de insisterer på er rigtige ord, selvom vi allesammen ved at det er løgneord! Sprut hjælper ikke på krydsord – i hvert fald ikke nok ;-)

   • Jo, men det med løgneordene, er det ikke også netop sådan i Scrabble?

    Spil en omgang scrabble med sprut, fortsæt indtil der ikke er plads til flere ord, og udgiv derefter resultatet som krydsogtværsopgave – og I vil opdage, at ingen kan se forskel på jeres krydsogtværs og dem i bladene. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑