The CityGirl

Knaster i Paradis

Det går ikke så godt mellem Mads og jeg. Jeg indrømmer, at jeg bare skred på ferie i over en uge uden at sige det til ham, men han kunne jo bare have spurgt?? Det er jo ikke min skyld, at jeg rent faktisk havde et liv og planer inden han trådte ind i mit liv og skulle låne bagepapir.

I går rendte jeg ind i ham nede i opgangen ved postkasserne, og han var iskold. Så meget, at man skulle tro at vi overhovedet ikke kender hinanden! Jeg prøvede at smile og sige ‘hej’, men den eneste reaktion jeg fik var et mumlende svar mens han kiggede ned i gulvet og fortsatte med at sortere sin post, som han samtidig prøvede at skjule. Jeg antager at han er ude i noget snavs, som han er flov over. Måske en narkogæld? (sender de rykkere med posten?) – eller måske bestiller han sære ting på nettet.

I hvert fald synes jeg, at det er et klart tegn på, at vi har lidt problemer i vores forhold. Og hvad med i dag? Denne romantiske dag som er søbet ind i 11-taller? Det var ikke fordi jeg regnede med, at vi skulle giftes i dag, men noget romantisk havde jeg da forestillet mig. Og hvad med vores månedsdag som snart kommer?

Man kan altså ikke bare sidde og være fornærmet uden at sige noget. Vi er jo ikke teenagere længere, og jeg er ærlig talt blevet for gammel til at spille nederen spil med mænd. Jeg føler faktisk lidt, at det er mig der gør alt arbejdet i det her forhold, og det er bare ikke i orden. Det kan han sidde og tænke lidt over sammen med sit brugte bagepapir, mens jeg tager til fest hos Miss Cool på Ambassaden i aften.

Categories: agurketid, forhold

Fru Gøgler » « En inciterende flamenco

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑