The CityGirl

Jeg slår op!

Konsekvensen af at være hjemmegående husmor er åbenbart straf. Antager jeg. Om det er fordi jeg ikke bager min kager selv, skal jeg ikke udtale mig om. Men i hvert fald vågnede jeg op i går med forbavsende få tømmermænd – men tilgengæld rigtig meget ondt i maven. På den der mavesårsagtige måde.

Nu har jeg selvfølgelig også haft et helt halvt år, hvor jeg af uransagelige årsager har været forskånet for det her pjat. Men alligevel! Jeg behøver ikke interagere med mit wannabe-mavesår. Jeg behøver ikke vide hvordan det har det, men hvis det endelig insisterer så ville et postkort have været fint! Hell, bare en sms, hvis vi virkelig skal kommunikere.
Altså kommunikere på den der helt, helt non-kommunikative måde, hvor der kan trækkes utrolig mange ligheder mellem mig og en følelseshæmmet mand, og hvor wannabe-mavesåret er den irriterende kvinde der vil tale. Hele tiden.

Først ignorerede jeg det, men efter fire ekstra timers søvn og en tyrkertro på at jeg kunne lade som om det ikke skete, var vi stadig på samme nederen niveau.
Yderligere to timer senere måtte jeg konstatere, at det i hvert fald ikke blev bedre, muligvis blev det værre, og begyndte at æde piller. Som ikke hjalp.

Pillerne er jeg stadig på i dag, og håber at de snart gider fungere sådan rigtigt, samtidig med at jeg nægter at kommunikere med det – for jeg havde jo troet, at vi var færdige med hinanden. Også selvom det måske ikke var den voksne måde vi gik fra hinanden på, så var det fint med mig. Man behøver jo ikke være lige voksen i alle sine break-ups! Og nogen gange kan det godt bare løbe ud i sandet, uden at vi behøver at mødes et halvt år efter og tale om det.

Kære wannabe-mavesår,
Jeg slår op! Og du kan tage min bankkonto, finanskrisen og alle de andre nederen ting med dig og hygge dig med dem i stedet, hvis du virkelig insisterer på at hygge med nogen.
JEG gider ikke mere – der er andre ting i verden som jeg hellere vil bruge min tid på, end at ligge i ske med dig på sofaen.

Kh The CityGirl

Categories: mavesår

Hurraaaa! Jeg vandt! » « Mit liv som hjemmegående husmor

2 Comments

  1. Se nu at blive gastroskoperet, hvis du aldrig er blevet det. Alternativt overtal din læge til at give dig Pantoloc ell. Lanzo.

    • The CityGirl

      23. november 2011 — 22:59

      Fik lavet en gastroskopi i foråret, men der fik jeg bare at vide at der ikke var noget at gøre. Det var “bare” mavekatar og det måtte jeg leve med. Blev også scannet for galdesten, men desværre uden gevinst. Heppede jo på det, så der var noget at gøre. Jeg har nogle piller (Pantoprazol, tror jeg de hedder) – åbenbart er de bare virkelig lang tid om at hjælpe denne gang :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑