Jeg har fået sådan en frygtelig dårlig vane – med at gå i seng med de fleste. Egentlig er det ikke min skyld, jeg vil faktisk gå så langt som at sige at jeg er (næsten) ansvarsløs. Som altid er det samfundets skyld, de store selskaber, kapitalismens kolde, klamme hånd – og alle de andre.

Eller i hvert fald så er det YouSee’s skyld, fordi de har lavet en utrolig velfungerende app, så jeg ikke behøver at ligge og falde i søvn på sofaen og få hold i nakken. Nu kan jeg bare tage min Mac med ind i seng, og se tv der – eller leje film, hvis jeg skulle vove mig ud på det skråplan.
Jeg ved godt at det overhovedet ikke er spritnyt – men inde i mit soveværelse er det. Og af en eller anden grund falder jeg ikke i søvn når jeg ligger derinde, som jeg stensikkert altid gør på sofaen. Resultatet er meget lidt søvn, men også at jeg er ekstremt opdateret på serier der bliver sendt om natten. Og mærkelige programmer.

For på Canal 9 kører der et AWESOME program (et varierende tidspunkt mellem 1 og 3), der hedder ‘Mostly True Stories’, som tjekker vandrehistorier. Eksempelvis: Er det rigtigt at en kvinde ristede sine egne organer ved overdreven brug af solarie, og hun så faldt om ved sit eget bryllup? (Nej, den passede ikke). Er det rigtigt, at en ekstrem overvægtig mand var så desperat efter at tabe sig, at han fik sin ven til at lave fedtsugning på ham i garagen, hvorefter han døde? (Ja, den passer).

Ikke bare er historierne helt latterlige, men det bedste er, at de laver rekonstruktioner af historierne i bedste 90er-stil. Jeg er solgt! Men jeg er også lidt træt for tiden, og ville faktisk ønske, at YouSee’s app crashede så meget at jeg ikke gad. Men det gør den ikke. Den kører (desværre) fortrinneligt. Damn you, YouSee! Og damn you, Canal 9! Lad være med at friste svage b-mennesker!