The CityGirl

Fundamentalt irriterende

Mens jeg sad på arbejde og overvejede om der virkelig var en eller anden lille usynlig dværg, der stod og trampede på venstre side af min kæbe – og i øvrigt havde gjort det hele weekenden, dumpede der en mail ned i indbakken, som på den ene side cementerede at mandage er mandage, og at mandag altid vil være et skældsord. Og på den anden side fik min ømme mund til at trække på smilebåndet. Fordi det mest af alt virkede som en joke.

Mailen var fra min mor og omhandlede en ledig billet i forbindelse med min ældste nieces teaterforestilling på Det Ny Teater – og spørgsmålet “Er du interesseret?”.
Flashbacks til sidste gang (og formentlig bogstavlig talt sidste gang ever!) jeg var på Det Ny Teater flimrede for mine øjne, mens jeg prøvede at undertrykke et grin. For det MÅ da være en joke at spørge lige præcis mig om jeg vil med til musical. Med børn.

Det tog mig 20 minutter at komponere et svar, for jeg kunne ikke skrive noget som lød bare marginalt pænt. Så det måtte jeg indrømme:

Hej Mor,
Tak for tilbudet, men uden at komme ind på hvorfor (kan simpelthen ikke sige det på en pæn måde), så takker jeg nej til børne-musical.
Kh The CityGirl

Jeg er ikke fan af Peter Aalbæk, men jeg må nødvendigvis give ham ret i hvad han sagt om optrædende børn:
“Jeg har virkelig et problem med optrædende børn. Det er fundamentalt irriterende. Det er jo sådan noget med, at vi alle skal synes, det er henrivende og fantastisk, mens de vælter rundt til takterne af noget moderne elektronisk musik.”

Categories: familie

TMI » « Nu skal man jo ikke være en kaffe-skøge

2 Comments

  1. Nu har du jo ellers lige lært, hvor Det Ny Teater ligger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑