The CityGirl

Ferie er roden til alt ondt

Der er det med ferie, at det slutter på et tidspunkt. Så efter to dage ude af ferien, er jeg begyndt at komme i tvivl om hvorvidt ferie egentlig er en god idé – altså medmindre man gør det permanent. For da vækkeruret ringede mandag morgen, var det stort set synkront med at jeg var kommet i det helt rigtige ferietilstand. Dette gjorde det ret svært at a) komme op, b) ikke hade verden, c) huske hvor jeg havde parkeret cyklen.

Her på andendagen havde jeg faktisk forventet at det ville have været bedre. At ferietilstanden var aftagende, men det var stadig ret svært at a) komme op, b) ikke hade verden, c) huske hvor jeg havde parkeret cyklen. Og mens jeg holdt i kø for at komme over Dronning Louises bro i morges, tænkte jeg, at man måske burde holde op med at holde ferie, når det tydeligvis bare gør mit liv mere miserabelt – samtidig med jeg prøvede at vurdere om det var koldt nok til at jeg burde hive ørevarmerne op af tasken eller om det stadig var for tidligt i sæsonen. Man vil jo aldrig være den første til at hive det helt store vinter-arsenal frem, og som dansker fryser man jo med anstand indtil man næsten er lige ved at dø.

I otte timer sad jeg hadede verden – dog var jeg oppe (og marginalt vågen, og vidste hvor cyklen var parkeret. Cirka), og da det endelig ringede ud kørte jeg direkte i Irma. For en gangs skyld med en madplan i hovedet. Som Irma hurtigt fik forpurret ved at have gemt ALT hakket oksekød. Efter tre omgange omkring kølediskene uden noget resultat troede jeg, at jeg var ved at blive sindssyg. Hakket oksekød er sgu da basisvare?! Kind of. Men det har alle da?! Eller har jeg misset en fællesmail om at vi nu ikke spiser det?

Jeg turde ikke spørge. Det virkede for tumpet at være den der ikke kunne finde det hakkede oksekød i Irma. Her spørger man om hvor spelten er, om kaffebønnerne er økologiske og om hvilke kikærter der er bedst til at lave hummus. Ikke om hvor det hakkede oksekød er.
Så jeg gik i Netto og købte politisk ukorrekt hakket oksekød og en flaske vin til at transformere det til noget der kunne være fra Irma, og gjorde alt for ikke at tabe resten af mine sparsomme marmorkugler, da kassemanden begyndte at fortælle mig om hvor træt han var.

Det er det der sker når man holder ferie, og derfor bør man muligvis afholde sig fra det. Med mindre man kan gøre det til en permanent tilstand. Så er det en helt anden sag!

Categories: arbejde, ferie

Hvor meget vejer en pingvin? » « Mit liv som perker

7 Comments

 1. Måske er der noget om, at man har brug for en ferie til at komme sig efter en ferie?

  • The CityGirl

   15. november 2011 — 22:54

   Men bliver det ikke bare et skråplan? Så skal vi pludselig have ferie til at komme sig over ferien efter ferien osv? Kan man nogensinde komme sig over en ferie??

 2. Det handler bare om at holde ferie længe nok :) Jeg har i år holdt sommerferie i 4 uger super oplevelse og jeg var virkelig kommet ned i gear i uge 3 – hvad jeg normalt ellers aldrig er men nu havde jeg en uge ekstra til at af slappe af i. Så længere ferie må være noget af svaret og så måske færre ferieperioder?

 3. De værste dage i verden er første dage efter ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑