The CityGirl

Røvsyg-faktoren er jo den samme

De Gule Sider havde estimeret ruten til at tage 12 minutter, hvilket jo gav mig hele tre lange minutter ekstra til at nå frem indenfor det akademiske kvarter.
Problemet var bare, at hverken jeg eller De Gule Sider var klar over, at hastigheden i Hellerøv og videre den vej ud var kraftigt nedsat. Maksimalt 30 km/t og helst kun ti, hvis ikke bare to.

Så mens jeg sad og så tiden suse forbi, kunne jeg nyde synet af blå nummerplader skinne om kap med firhjulstrækkere og Fiat 500’ere, og undre mig over, at folk overhovedet formår at opretholde livet derude, når alt går såååååå langsomt. For hvis ikke man når at dø af kedsomhed derude, så må man da dø af langsommelighed – altså forudsat at alt foregår i nedsat tempo, mens kvinderne er iført store gevandter af uendelige mængder stof (but why?!) og mændene altid er i blå skjorter, måske tilsat en casual charmeklud.

Og jeg prøvede virkelig at forstå charmen ved den del af verden – jeg havde jo god tid til at observere den. Men da jeg en halv time for sent endelig ankom til min nieces fødselsdag, måtte jeg melde pas på hvorfor det er fedt at bo derude. Måske mest fordi man som kvinde ser ud til at blive tvunget til at bære de der uendelige mængder stof, og det magter jeg ikke helt. Måske fordi det bare er en forstad ligesom alle andre, hvor ingen tør sige, at der er lige så røvsygt i Hellerøv som der er i Bagsværd, Ballerup eller Holte, og at det er noget pjat at give så mange penge for et stykke fast ejendom der, når røvsyg-faktoren er den samme som alle andre steder.

Måske er det bare fordi jeg tænder af på snobberi og 2900 Happiness. Men bollerne var gode, og heldigvis uden spelt, ligesom kagen var fin og kaffen smagte godt. Akkurat som det er til alle andre fødselsdage i forstæderne – uanset postnummer.

Categories: agurketid

Konsekvens-læring VI: Putting out fire with gasoline » « Og jeg tager lydpotten med mig når jeg går!

10 Comments

 1. Jeg tænker, det er en enten/eller holdning til forstæder. Enten er man fan eller også er man absolut ikke. Enten ELSKER man freden og roen eller også er man ved at DØ over at det eneste der har åbent efter solen er gået ned er den lokale tankstation. Og så er det – som du siger – egentlig ligegyldigt om det er Hellerup eller Hasseris.

  • The CityGirl

   2. oktober 2011 — 22:50

   Præcis! :-)
   Jeg kan bare ikke forstå den voldsomme agiteren for det, og for at den ene forstad skulle være mere fantastisk end den anden. Det er jo sytten sider af samme sag (næsten).

 2. Tror tilgengæld Hellerup er det eneste sted, hvor folk skriver læserbreve og brokker sig over, at der ikke er plads til 9-liters champagneflasker i flaskecontaineren…

  ;-)

 3. Nej, den er god nok. Klagen stod i lokalavisen sidste uge. Kan ikke poste et billede af det her, så du får lige linket, hvor jeg skrev om det i stedet :http://christinamelchiors.dk/loes-fabuleren/det-er-ogsa-for-daaaaarligt/

 4. Er alligevel imponeret over, at man kan få sig selv til at skrive et læserbrev om det.
  Tror aldrig jeg har været så muggen over noget, at jeg gad skrive et læserbrev (Og her ser man lige bort fra bloggen :-)

  (Er egentlig også lidt misundelig. Gad godt have social life, der betyder at man skal bakse med masser af tomme 9-liters champagneflasker HVER søndag)

  • The CityGirl

   4. oktober 2011 — 00:09

   Men hvis man tænker over det, så må det jo også være rigtig træls! Altså hvis man har drukket 9 liter champagne og skal ned med flasken. Så ville jeg også blive lidt træt og muggen, hvis den ikke kunne gå i, og man så skulle køre hele vejen til genbrugspladsen… Jeg tror faktisk godt at jeg vil anerkende det som et ægte problem :-D

 5. Præcis. Og eftersom det drejer sig om flere flasker, kan man fint sætte sig ind i, hvor belastende det er every fucking sunday :-D

  • The CityGirl

   4. oktober 2011 — 00:21

   De har det faktisk fucking hårdt derude i Hellerøv! Nogen må gøre noget, og give dem nogle større flaskecontainere! Vi må håbe for dem, at Helle T. har det med i regeringsgrundlaget! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑