Der er åbenbart ingen grænser for hvor meget min bank vil på date med mig. I går var der heldigvis ikke noget musical i farvandet, men kun fægtning og moustache.
I dagens anledning havde jeg taget Mr. Whiteaway under armen – for han har et lille crush på Orlando når han har moustache. Virker det som om.

Det startede helt dramatisk med at jeg var ved at komme for sent, og dermed sætte Orlando’s moustache på spil:

20111011-150841.jpg
Vi nåede det heldigvis, og fik sat os til rette med 3D briller, gratis sodavand og popcorn – som skulle vise sig, at holde næsten hele filmen, når man skal indtage dem med bøjle på.

Orlando’s moustache var helt i top, og jeg må sige, at jeg virkelig er gået glip af noget god action med fægtning, som jeg bare på en eller anden måde har udelukket på forhånd. Burde klart have set nogle flere fægtefilm i årenes løb, for det er altså nogle awesome scener der kommer ud af mænd i fjollet tøj og hatte, der skal fægte!

Så selvom filmen til tider var lidt urealistisk (jeg mener, hvordan kan Mads Mikkelsen bygge sit luftskib SÅ hurtigt, når de andre var et år om det?! Det holder jo ikke…), og de måske lige skulle have castet lidt mere varieret, så man ikke tror man ser på Orlando Bloom og bliver forvirret når den rigtige Orlando kommer på, så vil jeg faktisk give den fem bøjler fyldt med popcorn ud af seks.

Mænd der fægter er bare awesome – og klart noget mænd bør til at gøre lidt mere i det virkelige liv!