The CityGirl

Om at stalke postbudet

Mine nye støvler skulle være kommet i torsdags. Senest. Men de er stadig ikke kommet, og jeg er nu blevet så utålmodig, at jeg er begyndt at tjekke min postkasse flere gange om dagen, hænge ud af vinduet og spejde efter pakkeposten og har forsøgt at kuppe Post Danmarks track and trace system med en track and trace kode som den ikke kan forstå, fordi den er udenlandsk.

Støvlerne er her stadig ikke. Så i dag, da jeg kom ud af porten og så en pakkepostbil kører væk fra min opgang gik jeg i panik. For han havde jo garanteret lige prøvet at ringe på hos mig mens jeg var nede med skraldet. Typisk!

Så jeg kastede mig ind i bilen og satte efter postbilen. Nede om hjørnet holdt den, og jeg parkerede bilen, og forsøgte at stå og hænge ud ved postbilen på den helt casual måde. Det kan man ikke, kan jeg oplyse om.
Endelig kom postbudet tilbage og jeg begyndte at forklare stolpe op og stolpe ned om den her pakke jeg har ventet på, og som han jo garanteret lige havde prøvet at aflevere!

Men det havde han ikke – og faktisk virkede han ret ligeglad med min forsinkede pakke. Det eneste han svingede sig op til, var at spørge mig om jeg så ikke bare havde fået en seddel om afhentning. Helt uengageret. Og helt rasende kunne jeg svare nej.

Nu er jeg bare blevet til hende den irriterende, hektiske der stalker postbudene. Giv mig nu bare mine støvler, post-typer, så jeg kan få min værdighed tilbage!

Categories: shopping

Fucking Frederiksberg XXVI: Gøgler-date med jazz hands » « Konsekvens-læring VI: Putting out fire with gasoline

4 Comments

 1. Er det fra England? Ring evt. til GLS og spørg, om de kender noget til din pakke (hav din track-kode parat). Det er sommetider dem, der bringer pakker fra UK ud herhjemme.

  Du kan selvfølgelig starte med bare at prøve din udenlandske track-kode på gls.dk, men jeg har oplevet, at GLS af uransagelige årsager giver pakken en ny track-kode – som de kan oplyse, hvis man ringer til dem og oplyser sin engelske track-kode.

  • The CityGirl

   4. oktober 2011 — 21:05

   Ja, den er fra England – fra ASOS. Men ASOS plejer at bruge Post Danmark… Skulle undre mig hvis de var begyndt at bruge noget andet.

 2. Kender det bare så udmærket!!! Der ikke noget værre end at vide, at ens pakke er ankommet hos Post Danmark, og så sker der bare INTET. Min løsning er blevet Døgnposten – det fungerer seriøst upåklageligt (når man lige har grejet, hvordan ens adresse skal være, og hvilket nummer ens døgnpost har). Så er man sikker på at få posten leveret så hurtigt som muligt og får en sms, så snart det er sket! Og så er det ellers bare afsted og hente pakke!

  Det hjælper jo selvfølgelig ikke på dine manglende støvler netop nu, det er jeg klar over. Men prøv det næste gang – så skal du aldrig mere løbe efter postbuddet!

  • The CityGirl

   4. oktober 2011 — 21:07

   Døgnposten er lukket land for folk med hemmelig adresse – har forsøgt at få oprettet en, men det kunne de ikke finde ud af. Dog har jeg én gang hentet en i Døgnposten, selvom jeg ikke var tilmeldt… Post Danmark er bare fantastiske….!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑