The CityGirl

Monday kind of love

Det er lige før, at man kan blive blød om hjertet og smide om sig med tilgivelser. Men også kun lige før. For man skal jo ikke glemme de grundlæggende følelser bare fordi man pludselig bliver overvældet af instant kærlighed på en røvkedelig mandag.

For historien bag kærligheden er en historie med store forhindringer, røvhuller og Post Danmark – og det kan godt være ægte kærlighed altid skal sættes på prøve og alt det der pis. Men jeg lever ikke i en fesen Hollywood romantisk komedie. Jeg bor på Nørrebro og ville bare rigtig gerne have nogle støvler fra ASOS.

I dag lå der endelig en pakkeseddel i postkassen, hvor der sort på hvidt stod at de havde forsøgt at aflevere dem forrige fredag, men først nu ville fortælle mig det. Spørgsmålene hobede sig op: Hvorfor først notificere mig nu?! Og hvorfor helvede benægte eksistensen af pakken i onsdags, hvor den jo helt sikkert lå på det posthus jeg just har hentet dem på?!

20111010-175240.jpg
Men min mund var så fyldt med bøjle, at jeg ikke magtede at skulle tale med den mere end højst nødvendigt, så jeg fik udleveret pakken, returnerede ekstreme dræberøjne og skred hjem igen.

Og det er love, love, love omkring fusserne lige nu! Jeg tager dem ALDRIG af igen! I hvert fald beholder jeg dem på indtil jeg kommer hjem fra biffen i aften. Og det kan godt være at de strammer en lille smule (måske også en del) om andefødderne, men jeg er ligeglad – det skal nok gå alt sammen.

Categories: shopping

Orlando’s Moustache » « Det endelige opgør

2 Comments

  1. Jo længere du går med bøjlen, desto mere taber du dig sikkert på fødderne, så jo bedre kommer støvlerne til at passe. win win.

    • The CityGirl

      10. oktober 2011 — 21:45

      Det er rigtigt. Det er jo fødderne, og helt specifikt knoglerne i fødderne, man taber sig på først. Nu er jeg mere rolig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑