The CityGirl

Mit kongerige for en næsespray

Jeg havde totalt meget ja-hatten på i går, og prøvede næsten ved tankens kraft at få denne her influenza til at skride igen. Min tese var, at når den nu var kommet så hurtigt og ud af det blå, ville den forsvinde lige så hurtigt. Ingen grund til panik. Det er bare en lille 24 timers fling. Ikke noget stort.

Da jeg klokken to i nat var ved at blive sindssyg over a) at jeg ikke kunne trække vejret grundet absurd mængde snot og b) at jeg ikke kunne finde nogen næsespray i huset, erkendte jeg, at det her ikke bare var en 24 timers fling. Det tog bare til i styrke og viste ingen nåde.

Således var jeg helt og aldeles ynkelig da jeg klokken ti i formiddags ringede til mine forældre. Forinden havde jeg prøvet at psyke mig selv og sige til mig selv, at jeg godt selv kunne gå ned efter næsespray. Men virkeligheden ramte hver gang jeg havde været på toilettet og følte jeg havde besteget et bjerg. Der var bare ikke nogen vej udenom. Jeg blev nødt til, i en alder af 30 år, at ringe til mine forældre og bede om hjælp – for alle andre var jo på arbejde! Og hvis jeg skulle vente til kl. 17 ville jeg jo dø af snot.

Heldigvis viste det sig, at min far er helt pjattet med min bil, som de stadig har. Han har muligvis et crush på hende, sådan som han passer og plejer hende (Uh! Se mig! Jeg støvsuger biler! – som om det var særlig nødvendigt… Har jo støvsuget hende for et par år siden.), så han var helt med på at køre på apoteket og købe forsyninger til sin syge datter – hvorefter han gik over til at tale om hvorvidt antennen på Miss Marilyn var rustet fast og om jeg nogensinde havde skruet den af. Jeg ved det ikke. JEG VED DET IKKE! BARE GIV MIG MIN NÆSESPRAY!

Efter et par timer ankom forsyningerne endelig. Med flere anekdoter om min bil (tænk hvis han vænner hende til alt det luksusliv!?).
Og aldrig i mit liv har jeg været SÅ glad for en næsespray. Hvad gjorde man før næsespray? Døde?

20111021-153018.jpg

Categories: sygdom

Det er jo bare en teori » « Og så blev det torsdag…

11 Comments

 1. Åh, for pokker honey. Godt du har din fars omsorg (Omend du må dele den med bil). Bliv nu hurtigt rask!

  • The CityGirl

   22. oktober 2011 — 11:50

   Jeg gør mit yderste! Og synes også det går den rigtige vej – eller også er alt bare relativt når jeg følte at jeg var ved at dø i går, og så er alt bare godt i den sammenligning…

 2. CityGirl for fanden – jeg synes hele tiden, du bliver syg. :( God bedring til dig.

  (Bilantennen har nok været skruet af i forbindelse med bilvask).

  • The CityGirl

   22. oktober 2011 — 11:52

   Ja, det synes jeg også! Og kan ærlig talt ikke forstå det… Synes det er ekstremt uretfærdigt!

   (Ja, måske – men har ingen erindring om det, og nu kan den åbenbart ikke skrues af. Spørgsmålet er derfor stadig ubesvaret – og pt. er jeg ret ligeglad ;-))

   • Ja, det lyder faktisk uretfærdigt. Er du sådan en, der som barn aldrig var syg, og som derfor har immunforsvar som avispapir nu?

    Og det lyder som om, det med at vaske bil sker lige så tit for dig, som det gør for mig selv…

    • The CityGirl

     22. oktober 2011 — 23:40

     Måske? Er der noget om det? For er jo stor fan af ting, som jeg kan give min barndom/mine forældre skylden for!

     • Nu er jeg jo ikke læge eller noget, men personligt tror jeg på, at der er noget om det. Nok til, at vi i al fald sagtens kan vedtage, at det hænger sådan sammen. ;)

 3. Det er jo derfor man allerede engang i august skal begynde at indkøbe et lager af influenza medicin fra udlandet: http://geekgirlrevival.blogspot.com/2011/08/cold-and-flu-medication.html

  • The CityGirl

   22. oktober 2011 — 23:39

   Ja, du har ret. Suk!
   Og det værste ved dit gode råd er jo, at jeg jo læste det indlæg dengang og bare tænkte “Det er sgu en meget god ide” – uden at gøre noget ved det. Måske GeekGirlRevival skal starte en service, hvor de også lige kan købe ind til os andre, som tydeligvis står langt tilbage i skoene?

   • Det gode ved at have indkøbt en ordentlig portion af den slags medicin er også, at det har en form for præventiv virkning. Lidt lige som at man er garanteret at få brug for solcreme, hvis man husker paraply og omvendt, hvis man husker solbriller og solcreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑