The CityGirl

Lukket på ubestemt tid

I morges passerede jeg endnu en pakkepost bil faretruende tæt på mit hjem, og jeg skulle virkelig lægge bånd på mig selv, for ikke at hoppe af cyklen og på en kæk og kikset måde igen afsøge om de havde min pakke. Jeg blev på cyklen – tanker om at blive bannet hos Post Danmark magtede jeg ikke helt. De har jo trods alt monopol på post, og selvom jeg er rimelig elektronisk, kunne det godt gå hen og blive besværligt at blive bannet som kunde der.

Så jeg tog bare på arbejde. Men da jeg cyklede hjem, besluttede jeg at sætte hårdt mod hårdt mod Post Danmark. Brugte cykelturen fra arbejde til posthuset på at udtænke, hvordan jeg på en nogenlunde diplomatisk måde skulle få opklaret om de holder mine støvler som gidsel. For faktum er, at jeg ikke engang er sikker på at det er dem der har dem. Men det lugter bare derhen ad. For når ASOS siger de har sendt dem for snart lang tid siden, og med det kendskab man har til Post Danmark er det ikke svært at placere skylden.

Jeg hoppede af cyklen ved posthuset, og mens jeg låste den memorerede jeg de sidste diplomatiske ord, samtidig med jeg overvejede om jeg manglede noget fra Fakta, og gik ind.
Eller jeg gik derhen og stod foran en dør der ikke åbnede indtil jeg fik øje på sedlen om, at de havde lukket på ubestemt tid pga. skimmelsvamp, og henviste til Posthuset på Jagtvej.

Fordi jeg ikke kunne nå at cykle op til Jagtvej inden lukketid blev jeg enig med mig selv om, at mine støvler ligger låst inde på det lukkede posthus. På ubestemt tid. Og rådner op sammen med svampen. Hvorfor skulle de ellers være SÅ forsinkede?!

Kære Post Danmark,
Giv mig nu mine støvler! Vi er faktisk nogen der har brug for det der mail order love, fordi vi er i røv dårligt humør for tiden – og det gør det jo ikke bedre at jeg skal have sat bøjle på om to dage!
Enten giver I mig dem NU! Eller også kommer jeg hen og klager personligt til jer efter jeg har fået sat bøjlen på. Og det bliver garanteret ikke pænt!

Kh The CityGirl

 

Categories: shopping

En dag tilbage » « Fucking Frederiksberg XXVI: Gøgler-date med jazz hands

6 Comments

 1. Er det fordi du ikke har fået den der seddel om at der er kommet en pakke til dig? Den glemmer de ind i mellem at give mig, så jeg er selv nødt til at gå ned på posthuset (som regel når jeg ved, at der er en chance for, at de har en af mine pakker liggende) og spørge om jeg ikke skal have lidt pakkepost.

  • The CityGirl

   4. oktober 2011 — 22:45

   Ja, ingen pakke og ingen seddel. Men de plejer trods alt at smide den ind dagen efter når de åbenbart tager den med sig i lommen… Jeg har intet! Og det er begyndt at blive lidt frustrerende…
   Men jeg må jo så komme ned på Jagtvej og spørge – hvis jeg kan nå det inden de lukker imorgen.

 2. Når de berømte støvler dukker op, og det gør de jo selvfølgelig, så vil jeg herre gerne se dem!!

  • The CityGirl

   5. oktober 2011 — 23:16

   Hvis de nogensinde kommer, så skal de helt bestemt dokumenteres og på bloggen! Nu har I jo hørt på mine støvle-klagesange så længe, at det kun vil være fair ;-)

 3. Min veninde har fået sendt to ure fra ASOS, begge blev stjålet i posten, nu venter hun på nummer tre.

  • The CityGirl

   5. oktober 2011 — 23:18

   Schh! Det må du ikke sige! Selvom jeg har tænkt tanken selv – jeg magter det bare ikke…
   Har lige skrevet til Asos og fik noget standard halløj tilbage med at give det ni dage efter forventet ankomst – ergo indtil næste uge… Og så kan jeg jo skrive igen, hvis de stadig ikke er kommet der. Man bliver så træt, så træt når man skal i gang med sådan noget….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑