The CityGirl

Fucking Frederiksberg XXVI: Gøgler-date med jazz hands

Det kan godt være, at jeg teknisk set kun befandt mig på Vesterbro, men det var så faretruende tæt på Fucking Frederiksberg*, at jeg selvfølgelig endte med at rage rundt der også, fordi mit indre Krak kort ikke blot melder fejl ved Frederiksberg, men også ved Vesterbro.
For det var jo mandag. Så jeg skulle jo på date. I Det Ny Teater. Med min bankrådgiver.

Jeg havde udsigt til et ukendt antal timers musicalhelvede, beskrevet som “Et potpourri af de største øjeblikke i musicalens historie” – eller noget i den stil. Heldigvis havde jeg jo Biologen ved min side. Men det gik hurtigt op for mig, at hun var den største forræder og i virkeligheden elsker musicals. Så sad jeg alene mellem Hr. og Fru Danmark og Biologen, alle store fans af denne gøglede genre – og alle kunder i Danske Bank. Hvilket jeg ved en hurtig scanning af salen måtte konstatere, nok var det eneste vi havde tilfælles.

Første nummer gik ok; Somewhere over the Rainbow – ikke noget man får det decideret dårligt af. Men så tog det fart, og de meste af resten af tiden blev der ikke sparet på hverken jazz hands, happy feet (inklusiv fucking step!) og børn. Det var lige til at få tics af, og det fik jeg ironisk nok i mit venstre øje. Så mens resten af salen klappede umotiveret på de tydeligvis forkerte tidspunkter (HVORFOR er det at sådan et publikum overhovedet ikke har styr på hvornår man klapper?!) og var helt oppe og ringe over dette brag af en musicalfest, sad jeg bare og forsøgte at få mine tics under kontrol.

Jeg blev der under hele seancen, for jeg nænnede ikke at tvinge Biologen hjem, når hun nu så tydeligt havde en god mandags-fest kørende. Og så er det jo også bare lidt interessant at være udenfor sit rette element, og opleve noget man normalt afskriver på forhånd. Eller noget…

I hvert fald gav jeg det en chance (kind of), og kan nu med god samvittighed sige, at jeg inderligt hader musicals – for jeg har jo set alle højdepunkterne fra lortet. Og det er bare noget man får tics af.

*At finde parkeringsplads i dobbelt-helvedet Det Ny Teater / Fucking Frederiksberg er ikke nemt når alt er ensrettet, og man i virkeligheden virkelig ikke ved hvor Det Ny Teater ligger…

Categories: frederiksberg

Lukket på ubestemt tid » « Om at stalke postbudet

2 Comments

  1. Jeg kom til at pjække fra det fordi jeg skulle til vigtigt møde i ejendommen men kan se, at jeg ikke gik glip af det helt store

    • The CityGirl

      4. oktober 2011 — 22:46

      Ikke med mindre du er stor musical-fan, så nej… Men hvis man er til musicals så var det en stor aften – at dømme på resten af publikum….!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑