The CityGirl

Det er jo bare en teori

Det er dage som i går, hvor jeg er virkelig glad for at være single, og hvor jeg, hvor nederen det end er, bare kan ringe til mine forældre og få dem til at komme med næsespray og andre vidundermidler i den dur. For jeg kunne på ingen måde magte at være i nærheden af nogen mennesker i går, for slet ikke at tale om, at de skulle se mig i den tilstand.

For tænk nu hvis jeg havde været i et fast og lykkeligt parforhold? Så skulle jeg formentlig på et tidspunkt i løbet af aftenen have delt halvdelen af sengen med en mand. Den halvdel der var fyldt op med næsespray, halspastiller, papirlommetørklæder, bøger der ikke blev læst, fjernbetjeningen til fjernsynet der var rullet ind i soveværelset, computer, mobil osv.
For slet ikke at tale om mig, der lå i den anden side, som tog dagen og aftenen i to-timers intervaller, med henholdsvis to timers komasøvn og to timers vågen, ynkelig tilstand, hvor der blev hostet igennem, konstant pudset næse, vægelsind om hvorvidt jeg frøs eller svedte og generelt havde virkelig, virkelig ondt af mig selv.

På et tidspunkt omkring Vild med Dans slog det mig, at det egentlig var mærkeligt at jeg ikke lugtede – eller at der slet ikke var noget der lugtede. For selvom jeg jo er kvinde og naturligvis kun dufter af roser og violer, så gælder der jo andre regler når man er syg.
Det var der jeg konstaterede, at min lugtesans og smagssans havde sat ud – og mens jeg lå og så Vild med Dans blev jeg lidt ked af, at det ikke var min høre- og synssans der havde sat ud.
Tilsidst faldt jeg bare i søvn i ske med min næsespray, midt i tankerne om det virkelig ville være så slemt at bruge den fire gange dagligt og ikke kun de tre gange, som de så truende skriver på pakken, at man kun må.

I dag vågnede jeg og følte mig rask. Havde total optur og nåede lige at tænke “Hurraaa! Så var det ‘kun’ en 48 timers ting!” – lige indtil jeg rejste mig fra skeen med næsesprayen og konstaterede at jeg stadig var syg. Nu er vi bare indenfor normalen og ude over kategorien “Influenzaen du tror du skal dø af!”.

Så agendaen for resten af weekenden må være at få stablet mit immunforsvar på benene igen, for selvom jeg nødigt vil give Mr. Whiteaway ret, så havde han nok lidt ret, da han besvarede min rasende og klagende besked over sygdom med “Nu brainstormer jeg bare; måske det er fordi du kun lever af popcorn og kaffe?”. Det kunne muligvis, måske godt være det. Men det er jo ikke bevist. Det er jo bare en teori, ligesom det med at man kun må bruge næsespray tre gange daglig.

Categories: sygdom

Føtex must die! » « Mit kongerige for en næsespray

8 Comments

 1. Synes bare, du skal give den fuld blæs med den næsespray … det gælder jo om at overleve, ik?

 2. Den teori kan vi hurtigt skyde ned. Når man har fulgt med på bloggen her, så ved man jo, at du også lever af wienerschnitzel, sushi, alt godt fra Lagkagehuset samt alkohol. Og særligt sidstnævnte burde jo, rent logisk, være godt mod infektioner. :-D

  • The CityGirl

   22. oktober 2011 — 23:42

   Det er faktisk rigtig! Og man kan jo ikke selv ødelægge et immunforsvar der er bygget op af SÅ gode ting på så kort tid… Hvis man kan det, så er der jo noget helt galt… ;-)

   • Det er måske manglen på sushi, wienerschnitzel osv der har gjort dig syg. Hvilket vel så igen er den dumme bøjles skyld ;o)

 3. Goddag med dig *sms* (:

  Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:

  Knus Lise

  • The CityGirl

   22. oktober 2011 — 23:47

   Hej Lise,
   Som du nok kan se på min blog, har jeg ikke nogen blogroll – det er dog ikke ensbetydende med at jeg ikke læser andre blogs. Det er bare noget jeg har valgt ikke at have af forskellige grunde.
   Så jeg har ikke så meget link vi kan “bytte” ;-)

   /The CityGirl

 4. Jeg har min egen lille lommefilosofi omkring opbygning af immunforsvar – spis masser af løg hele året – efter jeg er startet på det, så har det reddet mig fra diverse forkølelser og influenza dage, i forhold til, hvad jeg har prøvet før i tiden.

  Hilsen

  Lars
  http://www.mobilreparationer.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑