The CityGirl

Det endelige opgør

Det var ultimativt den bedste beslutning jeg tog, og som blev eksekveret fredag eftermiddag, da Biologen, Miss Cool, VIP-hunden og jeg satte kursen nordpå og mod sommerhuset.
For pludselig blev alting mere overskueligt med den der fucking bøjle, når selskabet var i top – og alkoholen flød i en lind strøm efter behov. Helt overraskende fik jeg spist tre måltider om dagen (på den absolutte handicappede og kiksede måde. Men alligevel!), som indeholdt andet og mere end bare kartoffelmos, hvilket jeg havde ekstrem optur over – og også inkasserede stor ros for.

Midt i mad og alkohol, var der også andre ting der skulle passes, og da vi synes det der cirkus halløj inde på Borgen er en kende for barnligt, tog vi over, og tog det endelige opgør mellem De Radikale (med Manu Sareen), Socialdemokraterne (med Sass Larsen) og de Konservative (med Helge Adam Møller):


Efter næsten 36 timers spil, og 54738 omgange, hvor alle nåede at være i front, var det Helge der løb med sejren, mens Sass Larsen var over en hel omgang bagud. Manu kom ind på en flot andenplads, men han skulle jo heller ikke hele tiden til Køge og gå på café som Sass Larsen.

Categories: sommerhus

Monday kind of love » « Hvis du vasker mit hår så bliver jeg rasende og gal

4 Comments

  1. Gode veninder og en hund lyder absolut som en velfortjent og god plan!

  2. Kan man ikke høre lidt mere om de regler? Det lyder ret underholdende.

    • The CityGirl

      12. oktober 2011 — 13:32

      Vi holder os meget strikst til de rigtige regler – resten går nok mere ud på, at der er lidt ritualer forbundet med visse brikker; eks. skal der råbes ‘Gamle Ole!’ hvis nogen får sportsbrikken (den ingen vil have). Så reglerne er de samme ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑