The CityGirl

Coincidence? I think not!

Det der er så træls ved at få en kæreste på denne årstid er julen. Det bliver så mærkeligt, og ingen gider hverken at finde på verdens bedste gave, eller tage snakken om julegaven; skal-skal ikke. Og jeg er jo naturligvis millimeter fra dette dilemma, sådan som de sidste dage har udviklet sig. Jeg vil faktisk sige, at Mads og jeg er gået fra ikke at kende hinanden overhovedet til at være agtige på 48 timer – og i løbet af de næste 48 timer er vi nok kærester.

For mandag aften bankede Mads på min dør. Dengang vidste jeg ikke hvad han hed, da han bare præsenterede sig som “underboen til højre”. Mads var virkelig lækker, og jeg lignede en der lige havde ligget syg i fire dage med influenza. Måske fordi jeg lige havde ligget syg i fire dage med influenza.
Mads manglede bagepapir, og som den fabelagtige husmoder jeg jo er, kunne jeg selvfølgelig fluks hive bagepapir op af skuffen til den stakkels ungersvend.

Jeg ærgrede mig naturligvis over, at jeg lignede udskidt æblegrød da Mads bankede på min dør, og det faktum at han manglede bagepapir på en mandag aften, syntes jeg i den grad vidnede om at han havde en kæreste. Hvem laver ellers fancy mad med bagepapir på en kedelige mandag? Så jeg arkiverede faktisk Mads næsten allerede inden vi havde ønsket hinanden en god aften.

Så i går aftes ringede min dørtelefon pludselig og uanmeldt og meget insisterende. Det var Mads. Sagde han. Underboen. Nu med navn.
Mads havde låst sig ude og ville gerne ind – så jeg buzzede ham ind. Og gik straks hen til computeren og cyberstalkede ham ud fra de sparsomme oplysninger jeg havde på ham; fornavn og adresse. Uden held. Men det er ok, for vi er jo kærester lige om lidt, og så behøver jeg jo ikke cyberstalke mig til alskens oplysninger – det fortæller han mig jo bare, som de voksne mennesker vi er, og det voksne forhold vi jo har.

I hvert fald var det jo ikke en ren tilfældighed, at han bankede på lige min dør mandag aften, da han angiveligt “manglede bagepapir” – og efterfølgende langt fra tilfældigt at det lige var mig han ringede på hos da han havde “låst sig ude”. Så jeg er spændt på hvad Mads har planlagt for os i aften! Måske mangler han en kop sukker i dag.
Men tilbage er stadig problematikken med hvad man skal give i julegave, hvis vi overhovedet skal give julegaver i år.

Categories: forhold

Taget til fange af fiskemanden » « Føtex must die!

23 Comments

 1. Bahahaaa.. Det kunne være råfedt, hvis Mads kom tilfældigt forbi hér. Men self skal i give gaver. Du forærer ham tøfler, han forærer dig en weekend i Paris? Det går da lige O – P op.

  • The CityGirl

   26. oktober 2011 — 17:55

   Hvorfor skal han tilfældig forbi hos dig? Skal han allerede være mig utro?!
   Men lyder som en fin deal med julegaverne – selvom han ikke lige lignede typen der bruger tøfler. Men det kan han jo komme til!

 2. Jeg tror på det! Han vender tilbage snart….meget…. snart. :D

 3. Altså! Hvor lækker er han? (Også set gennem ikke-feberhede øjne?) Hvis der virkelig er noget ved ham, så synes jeg du skal spolere et eller andet i din lejlighed og gå ned og hente ham så han kan fikse det.

  • Helt utrolig god og snedig idé!

   • The CityGirl

    26. oktober 2011 — 22:40

    Jeg tror han er ret lækker – var jo relativ post-feber-agtig mandag aften. Men hvad skal jeg ødelægge? Og er I sikre på at det ikke kommer til at virke lidt tøset på den kiksede måde?

    • Vil altså klart gå efter en låne-model.

     Hvad nu hvis det viser sig, at han er totalt uhandy ? Så er det altså nedtur at have smadret et vandrør…..

     • The CityGirl

      26. oktober 2011 — 22:46

      Ja, det tænker jeg også lidt… Og det ligger mig også meget fjernt at banke på en nabos dør hvis jeg har noget der skal fikses i min lejlighed; der ringer jeg jo efter en håndværker (eller min far). Hvad beder man overhovedet naboerne om hjælp til? Låne en skruetrækker?

      • Har du ikke et eller andet megastramt låg der skal skrues af? Feks syltede agurker til den flæskesteg du lige har lavet og så kan du invitere ham til en bid flæskesteg som tak for hjælpen.

       Hvordan kan han sige nej så? Han føler sig stærk og han får yndlingsmademad

    • Nej, det vil da være vildt snedigt og sejt!

 4. Ihhhh! Lige den slags historier som drømme og amerikanske film er lavet af. Jeg hænger totalt på til næste afsnit!

  Altså – kan du ikke finde på noget, du skal låne af ham?

  • The CityGirl

   26. oktober 2011 — 22:41

   Men hvad? Det skal jo ikke være noget han dømmer mig på, og tænker jeg er vildt mærkelig fordi jeg lige skal låne det. Hvad kan man lige stå og mangle, som ikke virker fuldstændig retarderet? Bagepapiret er jo ligesom taget…

   • Skruetrækkeren er da genial.

    Hvis du lige i forvejen fikser en løst vindueshængsel, bordben eller noget…

    Eller måske noget skruenøgle til cyklen?

    Bare IKKE noget, der involverer badeværelse eller seng. Alt for privat.

    • The CityGirl

     27. oktober 2011 — 10:20

     Er det for fesent at gå ned og spørge om olie til at smøre hængsel på vindue? For det trænger faktisk! Har trængt virkelig meget i flere år nu….

 5. Men tænk nu, hvis han er pisse-træls, når det kommer til stykket… Så ender du med smadret ‘et-eller-andet’ samt belastende fyr i bygningen. Tænk, hvis han drikker te og allerede HAR tøfler! Og altså – bager… Er det noget, der er blevet frækt i Danmark, efter jeg skred? I mon bog må de meget gerne købe bagværk og bringe.

  • Desuden har du slet ikke tid til noget forhold med bagende-tøffel-fyr pt. Du skal jo snart noget…

   • The CityGirl

    27. oktober 2011 — 10:21

    Vi er jo kærester! Næsten. Og min kæreste er da ikke pissetræls og belastende! Tal lige ordentligt om Mads…

    Og jeg tror godt jeg lige kan klemme et forhold med Mads ind mellem morfar på sofaen og Vild med Dans… Tror du ikke?

 6. Haha…fedt! Det er altså seriøst imponerende at kunne score fra sin sygeseng: Jeg arbejder hjemme idag, mon jeg skal sætte vand over til en kop thé for nu må det da være lige op over, at min næste kæreste dukker op!

 7. Du skal da bare ned og låne sukker eller et eller andet til en kage (evt. bagepapir nu han har lånt alt dit)….så kan du også invitere på en smagsprøve og kaffe bagefter :o)

  • The CityGirl

   27. oktober 2011 — 16:35

   Synes det er lidt for risky hvis jeg skal bage en kage som rent faktisk kan spises… Tænk hvis jeg forgifter ham ved en fejl? Meget kunne gå galt der…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑