The CityGirl

We will always have Sicily!

Valget er overstået – og det er egentlig det jeg er allermest glad for. Ikke mere valgkamp. Ikke flere floskler. Ikke mere konstant valg-tv! Nu kan vi alle komme videre med vores liv. Hurraaaa!

Og i særdeleshed alle de der politiske disciple og landsbytosser, som fjernsynet vidnede om at samtlige partier havde inviteret til valgfest. De trænger sgu til at komme videre. Hver og én – hvis ikke de bare skal gå hjem og pensionere sig selv, som der var en eller anden der sagde i alt det tv der blev set i aften. For hvad er det for sekt-lignende euforiske masse-psykoser de lægger for dagen? At stå og tude eller råbe slagsange (som ps. havde en del problemer med versefødderne…) – og var der ikke en der råbte “fisse” under Helle T.’s tale?
De blev jo helt høje af alt det gøgleri de lagde for dagen – og dét er bare ikke i orden. Uanset parti-farve.

Miss Cool og jeg overvejede at hente stakkels Helge, som desværre ikke blev valgt ind, køre hen til primært Socialdemokraterne og SF’s fest, og lige få smidt de der grædende sekt-medlemmer ud. For vi gider altså ikke se på grædende mennesker! Tag jer dog sammen!

Vi håbede på Helge til det sidste – mest fordi det ville være så rart at have bare ét menneske inde på Borgen, som man ved, kan tage 40 armstræk uden at blinke med øjnene. Som man ved, kan stå på ski ned ad brændende lava på Etna. Som man ved, kan kende forskel på citron-honning og pistacie-honning, når vi andre er i tvivl.
Men ak! Helge kom ikke ind.

Men kære Helge,
Bare rolig! Vi vil altid have Sicilien – og vi håber at vi kan tage sådan en tur sammen igen. Måske til næste år? Måske sammen med Ulla T. også? Tænk lige over det.

Kh Miss Cool, Oraklet & The CityGirl

Categories: agurketid

En verden uden sofaer » « Det svære valg

2 Comments

  1. Jeg vil med – og synes faktisk det er pissesynd for Helge. Han var nu sådan en god og ordentlig mand at have på Borgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑