Jeg har været ude at stjæle hunde. Igen. Og som altid når jeg stjæler en hund, prøver jeg naturligvis at få det maksimale ud af det, såsom løsesum og ting i den dur.
Sidste gang gik det ikke så godt; Miss Cool ville kun give en flad femmer for VIP-hunden, og der var ikke andre der bød højere.
Men så må man jo bare prøve igen. Så jeg havde ja-hatten på da jeg hentede VIP-hunden i dag, som ødelagde gidseltagningen fra første sekund hun så mig. Hun var bare totalt glad for at se mig, endnu gladere for at køre bil og virkede i det hele taget ikke som et kuet, bange gidsel.

Faktisk virkede hun mere som om hun havde en fest i sin egen verden.


Hun havde endda udviklet Stockholmsyndromet efter bare sølle 10 minutter i lejligheden, og gik igang med at forsvare mig mod alle de farlige mennesker – aka. beboerne i opgangen der kom hjem fra arbejde…
Hun er et virkelig ringe gidsel. Muligvis verdens dårligste. Og sådan noget bliver man jo ikke rig af som gidseltager.